Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha nem akarok / nincs időm...

Ha nem akarok / nincs időm kalóriát számolni , akkor honnan tudjam hogy mennyit eszek ?

Figyelt kérdés

#kcal #nemtudomhogykell
2022. jan. 7. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer végigböngészed , hogy azok közül amiket szeretsz, miben mennyi energia van, és az alacsonyabb kcal tartalmú alapanyagokat részesíted előnyben, azokat fogyasztod leggyakrabban.

Én ugyanezzel a módszerrel alakítottam ki az étrendemet , csak nekem nem a kalóriamennyiség volt a szempont.

2022. jan. 7. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A tesomnak az valt be hohy ket hetig felirta mindig hogy mit evett. Csak egy excelbe (de fuzetbe is lehet). Ha elnassolt egy almat vagy akar egy kanal nutellat azt is.

Egyreszt mikor eszbe kapott hkgy fel kell irniay realizalodott hogy hol eszik ugymond feleslegesen

Masreszt visszanezve rajotf hogy mi a sok, mi a keves es utana tudott ra figyelni

2022. jan. 7. 21:40
 3/7 l0m3x ***** válasza:
41%
Mi az hogy nem akarod? Hát akkor szard le. Ezért nem kell megkérdezni senkit. Ugyanis ha nem akarod számolni akkor senki (És itt sem) nem fogja kiszámolni helyetted. Gratulálok.
2022. jan. 8. 02:10
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem akarod akkor meg nem fogsz fogyni, ilyen egyszerű. Idő még faszsag 2p sincs mire beirod a teljes menüt amit eszel
2022. jan. 8. 02:54
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az egyesnek és a kettesnek a válaszait !
2022. jan. 8. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ha egészségesen étkezel és épeszűen gondolkozol,a kalóriabeviteled is normàlisan alakul.
2022. jan. 8. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Válaszom azért nem volt hasznos mert lusta vagy? :D
2022. jan. 9. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!