Milyen ételeket visztek magatokkal munkába, ami belefér a kalória keretetkbe, tápláló, és nem lesztek tőle rögtön éhesek?
Nekem főleg bent vannak a szekrényben és a hűtőben
Protein szeletek
Feherjepor
Sovany tej
Stevia
Kakaopor
Zabliszt
Zab
Stevia
Aszalt gyunolcs ketfele (most szilva es fuge)
Zacskos fott gesztenye
Fagyadztomban van erdei gyumolcs es szeletenkent tk kifli es kenyer
Hutoben 1-2 joghurt
Chia mag
Feiss zoldsegek es gyunolcsok amit hetfon viszek es pentekig elfogynak
Igy rebgeteg lehetosegem van reggelire meg uzsira (5ig tart a munkaidom es 3 korul eszem)
- overnight oats (elozo delutan cisnalom meg), neha feherjeporral
- sima zabkasa pl gesztenyevel, fagyasztott gyunolccsel
-neha kakaoval
- chia puding
- kenyer meg itt van a fagyoba ha nincs mas es altalaban van bent szeletelt light sajtom is a hutoben
- nasira joghurt chia maggal vagy kakaoval es aszalt gyumolcsokkel
-igazabol vagy tejjel cainalkm es akkor mikroban melegitem vagy vizzel es akkor vizforralo. Csak allni kell hagyni a dolgokat
Ebedre ugyanazt eszem mint itthon. Hetfon es kedden a vasarnapi maradekot. Szerda csutortokrs sokszor rendwlwk. Illetve irodai fagyadzromban van sutobsn sult rantott hus, meg kesz hazi lasagne meg csirkeporkolt meg toltott kaposzta amit barmit elo tudok venni. Ezek melle is ha pl nincs koret mert semmi idom fozni akkor itt a tk kenyer
Lehet nem vagyok normalis de en igy tudom tartani a dietat
Zabpehely nekem is van bent, emellett negyedannyi ugyanannyi édesítő a kávéhoz.
A boltban uzsira túrót, fehérjés joghurtot, paradicsomot, sajtot, tk kiflit szoktam venni uzsira.
Ebéd meg valamelyik menüs helyről van, 1 adag általában kitárt 2 napig.
Én nem reggelizem, a munkahelyre általában vagy édesburgonyával vagy quinoval készült zöldséges egytálételt készìtek, pl. Quinoa csicseriborsóval és bébispenóttal vagy tejszìnes gomba tofuval és főtt édesburgonya kockákkal, vegán jacket potatoe avokádóval. Emellé mindig viszek 2-3 adag gyümölcsöt.
Ez nagyjából az egész napos étkezésem. Este mostanában próbálok nem vacsorázni, max. Humusz és aült zöldségek, plusz gyümölcsök és köménytea. Hétvégén általában 2x eszem. A másik szabályom, hogy heti 1x eszem 200-300 g májat, mivel ez zsìrban oldódó és B vitaminokban gazdag. Ezt zöldségekkel összesütve viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!