Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi idő alatt sikerült...

Mennyi idő alatt sikerült férfiként lefogynod 30 kg-ot?

Figyelt kérdés

2021. dec. 27. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

@10

Oké, ha tudsz ilyen recepteket küldeni, akár itt, akár privátban, azt köszönettel elfogadom! Javaslom itt válaszban, mert bár nem szorosan a témához kapcsolódik, alighanem a témaindító kérdezőnek is hasznára válhat. Namer' ugyanis amikor én nézegettem a "diétás receptek" keresőkulcsszóra kapott találatokat (magyar és angol nyelvű oldalakon egyaránt), valahogy mindig oda jutottam, hogy jó-jó, finom-finom (legalábbis az előző válaszomban említett óborzalomhoz mérten), de 100 grammjában van vagy 250-300 kcal, ami az én olvasatomban a batyus zsidó és Jeruzsálem esetére emlékeztet az adott étel és a fogyókúra viszonyára vetítve.

2021. dec. 28. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:
3 éve 29 kg, cukorbeteg lettem, és muszáj volt. Vannak stagnáló időszakok, de havi 1 kiló szokott lemenni legtöbbször. Nem csinálok mást, csak 160g szénhidrát diétát írtak elő, és azt tartom. Csak havonta mérem magam, mert rövöd távon fel-le mozog a súlyom.
2021. dec. 28. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:
35kgot dobtam le, 8 hónap alatt, szerencsére betudtam lőni a heti max 1kg-ot, de tényleg mindenre figyeltem és 1 kilengésem sem volt.
2021. dec. 29. 17:50
 14/15 tambi3 ***** válasza:

Hosszú életem során nagyjából annyit fogytam, ahány kiló most vagyok.

Államvizsga előtt kirúgtak volna a főiskoláról, ha nem futom meg 3000 m-en a szintidőt. Ekkor 2 hónap alatt napi 2x2 óra intenzív pingponggal leadtam 20 kg-ot.

Fiatalon még az "óránként 4 TUCC keksz + 2 dl zéró tea" is fogyaszt.

Ma már ez nem így van. Ha kevés cukrot és egyéb szénhidrátot eszel, valamint beviszed a napi 1500-1800 kcal-t, akkor fogyni fogsz heti 1-2 kg-ot. Ha nem eszel, akkor a szervezeted "takarék"-ra kapcsol, nem égeti a zsírodat, csak erőtlenedsz. Ha a fehérjedús étrend mellet még megkockáztatsz némi mozgást, az külön "jutalom" a zsírokkal szembeni harcban. Egyébként ehhez nem kell személyiedző, fittneszterem, okosóra, vagy margitszigeti futás... Teljesen mindegy, milyen ruhában és hol mozogsz, csak csináld...

Egyébként versenyt ajánlok. 60 kg-ot szeretnék leadni. Ma; 2022 01 01-én kezdem...

2022. jan. 1. 08:56
 15/15 tambi3 ***** válasza:
100%

Bocsánat, még valami:

A hatékony, meg különleges, meg csodálatos fogyókúrareceptek nálam nem működtek soha. Nincsenek csodák!!!

Nem muszáj édesburgonyát, papayát, tengeriráját, meg oroszlánbajuszkivonat nevű, méregdrága külföldi baromságokat fogyasztani. Megteszi a jó öreg magyar krumpli, rizs, karalábé, karfiol, csirke, marha, ponty, stb, stb

2022. jan. 1. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!