Férfiként nőies alakom van. Mit lehetne ellene tenni?
Sziasztok! Az utóbbi időben nem voltam megelégedve a testalkatommal, és új ev, minden, elhatároztam hogy fejlesztek magamon ezen a téren. 183 cm, vagyok, és 80 kg-ról indultam, most 76 vagyok. A gond az, hogy a fogyás nagy része a hasambol történik, és így a túl nagy mellem+fenekem még kontrasztosabb, és ettől kifejezetten nőies alakom van. Mit lehet ezzel tenni? A fogyás az napi max. 1500 kalória, szénhidrátok mellőzésével, és mellette edzek. Annyit tudok, hogy a szója rossz hormonokat termel, ezért azt minden kajámból próbálom eltűntetni. Akinek van jó tanácsa a "nyomd el magad, te hibád dagadt csíra/menj el melegbárba" kategórián kívül, annak nagyon megköszönném ha leirná. 😊😊😊
Ha bármit rosszul fogalmaztam meg, azért elnézést kérek
Ismerős :D
Ebben tényleg csak a rohangászás segít. Ha valóban annyira zavar, akkor elég erősen át kell rendezni az időbeosztást, hogy naponta 2+ órát fuss. Sportokat is lehet nézni.
(Laikusként írtam)
Nőként írom, én imádom a férjem kerek popsiját!
Az elmúlt években ő is felszedett pár kilót. Miután elkezdett diétázni először hasról ment le neki, utána mellből fogyott.
Még irigyeltem is, mert én egyből mellből fogyok, hasról pedig alig :(
183 cm-es férfinek a 80 kg nem sok, ha az nem zsír, hanem izom!
Neked nem fogyni kellene, hanem erösíteni és izmokat felépíteni, ugyanis az izmok adják a férfias alkatot. Ha rendesen eszel (nem 1500 kcal!) és közben sportolsz, akkor a szervezet a zsírt lebontja és az így nyert energiát izomépítésre használja, feltéve, hogy normális étrenden vagy!
Köszönöm a válaszokat!
Az izom beszerzés az folyamatban van 😉
Izmosodj, és öregedj... a férfi egy olyan állat, akinek jót tesz a kor...
18 évesen baba pofim volt, csinálhattam bármit, nem vettek komolyan a csajok... most 35 évesen szakállal szinte minden nő flörtöl folyamatosan velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!