Felpuffadt has, mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni felpuffadt has ellen. Nem biztos, hogy fel van puffadva, de ha pl befeszítem a hasamat, akkor lapos. Az étrendem teljesen átlagos, reggel eszem valami műzlit, a suliban egy szendvicset, ebédet nem szoktam enni (szar a menza), ha hazaérek, van, hogy eszem valamit, ami van itthon, de nem mindig, vacsorára pedig valami főtt ételt szoktam enni.
Igazából annyira nem zavar, hogy nagy a hasam, mert pólón keresztül nem látszik, de pl ha tesire öltözünk át, akkor mindig be kell feszíteni, hogy ne látszódjon, hogy nagy, meg majd valamikor úszni is fogunk, és nem akarom, hogy látszódjon.
Szóval a kérdésem, hogy mit csinálok rosszul; mit lehet ez ellen tenni?
15/F
2019. okt. 4. 20:50
1/2 anonim válasza:
Nincs felpuffadva, azt a belekben lévő gázok okozzák, és fájna is. Teljesen normális, hogy van egy kis gömbölyűség. Hasizom gyakorlatokkal lehet csak eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!