Picit aggódom, az ünnepek alatt nem tartottam a fogyókúrát. Mit tegyek?
18 éves fiú vagyok, 69kg 176cm.
December elején voltam 66kg, most megmértem magam... 71kg!🥺 Jó nyilván este van, ettem ma ittam ma csomót, így 69 vagyok kb.
Sokat ettem az elmúlt 2-3hétben, és szégyellem magam. Szó szerint nagyobb lett a bendőm, úgy érzem a combom is, mintha lógna a mellem, kényelmetlenül érzem magam... 😥
Mennyi idő alatt fogyok vissza, ha visszatérek a napi 1500kalóriámra? (Nekem 1500 a normál, ha többet eszek rosszul vagyok)
December 31-én jól kell kinézzek, nem ilyen kövérnek mint ahogy most. Bár az alakom ugyanaz, de olyan mintha ki lennék tömve. Tudom, az én hibám...☹️
Válaszokat előre is köszönöm!!!!!
"... mintha lógna a mellem ..."
🤣
Rendben köszi a válaszokat.
4, biztos nem vagy gusztustalan :)
Nekem van rossz genetikám, én nem hasra hízok, hanem combra és mellre, szóval ezért vagyok ennyire paranoiás. Apukámtól örököltem.
Köszi.
December 6 Mikulásra kaptam csomó csokit, aztán volt egy hét fogyókúra. (Megszakításokkal, mert hol volt itthon bejgli vagy kaptam csokit) Igazából múlt hét vasárnap óta eszem sokat, mert emlékszem vasárnapi megmértem magam 67 kiló lehettem tán. Volt a suliba ajándékozás, ott is csokiztam. Másik eléggé szomorú voltam így adventkor, ezért nem volt ellenállás.
Mindegy, tartani fogom innentől magam.
Eléggé helytelenül írtam, bocsi. xd
Vasárnap*
Valamint eléggé*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!