Fogyózom, de most, hogy tavaszi szünet van nem nagyon tartottam a diétám. Kb 2000-2500kcalt ettem naponta egész héten. Nagyon nagy bajt okozok ezzel?
😂😂😂
Nem szabadna visszaesned, de ha már megtörtént, akkor gyorsan állj vissza a diétára, nagy bajod nem lehet egyébként.
Csak ne veszíts a motivációból.
Sajnos egy csoki is csoki, én semmi ilyet nem engedek meg magamnak, mert akkor nem tudok leállni, és ezt tudom.
Úgyhogy gyorsan állj vissza, mielőtt elveszik a motiváció a paprikáskrumpli illata miatt. :))
Szia! Én is ugyanígy jártam!
Napi 800, max 1000kcal-t szoktam enni, de most a szünetben mindenki nyavajgott, hogy egyek már, meg 1-jén rokonoknál voltunk, 2-án meg ők jöttek hozzánk és sajna egész hégen sokkal többet ettem a kelleténél(talán 3000 is megvolt, de remélem nem, nem mertem megszámolni:$)
Szóval én is be vagyok parázva, de nyugi.
Téli szünetig megnéztem, hogy van pontosan 7 hetünk! Ha újra visszaállsz a diétára(esetleg az elején még kevesebbet eszel, hogy behozd), akkor tuti nem lesz baj.
Viszont a téli szünettől én jobban tartok:$...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!