Miért kell naponta egymás után, szinte szünet nélkül pisilnem?
Mindenkepp ORVOS! Lehet hogy hugyuti fertozesed van.
Nekem is volt... qrva szar... meg pisiles kozben is ereztem, hogy pisilnem kell. Meg akkor is mikor csak 2 csepp jott, ugy ereztem hogy pisilni kell. Csak a gyogyszertol gyogyultam meg!
Doki! Valószínűleg valami fain húgyuti fertőzésed van. Nekem is volt.
Eszméletlenül kellett, és a pisilés közben még jobban, a végén pedig éles fájdalom, meg vér. Azóta pedig nagyon büdös a vizeletem - acetonos, szúrós.
Ilyen nekem is volt már párszor.... Borzalmas érzés, nekem legtöbbször akkor van ha nem iszom eleget... Vagy szextől is lehet, vagy ha véletlen kaki bejut (furcsa de igen)
Amit otthon tudsz tenni az az, hogy iszol, de rengeteget, javaslom hogy tölts meg egy 2 literes palackot és kényszerítsd le a torkodon az gyorsan végig megy rajtad és kitisztít, ha nem múlik akkor doki! nekem a ciprinol gyógyszert vagy antibiotikumot írt fel.
Hogy megelőzd igyál sokat, de tényleg sokat és ne szésnavast, illetve kezdj el szedni tőzegáfonya tablettát, van patikában, még a tescoban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!