Hogy próbáljak közel kerülni olyanhoz akit naponta max pár másodpercre látok amíg elmegyünk egymás mellett a folyosón?
Figyelt kérdés
Együtt dolgozunk de mikor én végzek ő akkor jön. Szóval sehogy se tudok vele huzamosabb ideig beszélni, de nem tudom hogy kéne leszólítanom, így szinte teljesen ismeretlenül. Általában nem félek pasikat megszólítani de ő különleges :)2014. febr. 10. 23:42
1/6 anonim válasza:
"véletlenül" felbuktatod majd felsegíted és máris megvan az alapszituáció és a kommunikáció lehetősége.
Még le is porolhatod a nadrágját és hasonlók.
2/6 anonim válasza:
Leejtesz valamit pont elé, és ha segít felvenni akkor beszélgetést kezdeményezel, vagy esetleg le szólítod hogy meg tudná e mondani az időt mert le merült a telefonod :D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) hát már egyszer neki mentem szegénynek de akkor még úgy annyira nem figyeltem fel rá, meg amúgy is nem lenne túl átlátszó? Bár nagyon tetszik nekem úgyhogy szinte bármit kipróbálnék :)
2014. febr. 10. 23:45
4/6 anonim válasza:
Bármit? Na akkor amerikai futball stílusban vetődj rá! :D
5/6 A kérdező kommentje:
:D az kemény lenne :)
amúgy nagyon félénk pasi, szóval kicsit aggódok nemhogy valami olyat mondok teszek amitől csak jobban vissazhúzódik tőlem. Bár már azon is meglepődtem, hogy tudja a nevem.
2014. febr. 10. 23:53
6/6 anonim válasza:
Első: sok csajt szedtél már fel úgy hogy felrúgtad? :D Már bocs de ez jó nagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!