Ti hány naponta mostok hajat és milyen márkájú samponnal, valamint mosás után hányadik napra zsírosodik be? Hányszor mossátok egymás után, balzsamot használtok, utána hajszárítóval szárítjátok, vagy hagyjátok megszáradni?
Mit csinálhatok rosszul,hogy ilyen??
Az én hajam(sajnos)mosás után már a harmadik napon cafatokban zsíros,pedig márkás samponokat használok.Általában 2-szer mosom meg,azaz öblítek közötte.Balzsamot nem használok.Ja és tizenéves lány vagyok valamint a hátam közepéig érő vastag szálú,barna hajam van.
Előre is köszi a válaszokat!! :D
Kétnaponta mosom, mert már másnapra zsíros :/ Én örülnék neki ha bírná három napig. Most nekem is elég hosszú a hajam, de az enyém vékonyszálú, a samponok nálam mindig váltakoznak, van hogy 2000 forintost használok épp, és van hogy 200 forintost, nem ragaszkodom egyik márkához sem. Utána hagyom magától megszáradni, utálom a hajszárítót. Ja, és általában egyszer mosom meg, de előfordul hogy kétszer. Balzsamot nem használok.
24/L
4 naponta mosom és pantene proV festett hajra való termékcsaládját használom.
Te nálad vagy valószínű a hormonok felelősek,kamaszként nekem is nagyon gyorsan zsírosodott a hajam.
Próbáld minnél kevesebbszer mosni,használj száraz sampont,hajpánt is remek megoldás erre a problémára hogy húzd az időt:)
Nekem erős, vastag szálú sötét hosszú hajam van. 4 naponta mosom, ha megyek vhová, akkor megmosom 3 nap után.
Most loreal elseve tükörfényt használok, 1x mosom meg, majd pár percre teszek rá kallos balzsamot, aztán kiöblítem.
puha törcsivel finoman megnyomkodom, belebugyolálom egy fél órára, majd kibontom és megszárad magától, de van h még vizes kicsit mikor lefekszem.
Régen sunsilk sampont is használtam, de már nem árulják.
Az enyémmel annyi baj van, h picit szárazak a hátsó tincsek, mert nyílván azok csapódnak a hátamhoz jobban stb.
Zsíros hajra asszem a kénessampont szokták ajánlani, hátha segít.
Vékonyszálú hajam van,viszonylag sok. Szerdán és vasárnap szoktam megmosni. Headandsoulders samponnal. :D Balzsamot nem szoktam használni csak valami hajvégápolót. Hajszárítóval természetesen mindig megszárítom :D
14L
Akkor mosom meg, ha már úgy látom, zsíros. De nagyon max 1 hetente, most nyáron meg két naponta. Változó a sampon.
Balzsamot nem használok, a szárítással meg nem szeretek vacakolni, főleg ilyen melegben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!