Ti hány naponta mostok hajat és milyen márkájú samponnal, valamint mosás után hányadik napra zsírosodik be? Hányszor mossátok egymás után, balzsamot használtok, utána hajszárítóval szárítjátok, vagy hagyjátok megszáradni?
Mit csinálhatok rosszul,hogy ilyen??
Az én hajam(sajnos)mosás után már a harmadik napon cafatokban zsíros,pedig márkás samponokat használok.Általában 2-szer mosom meg,azaz öblítek közötte.Balzsamot nem használok.Ja és tizenéves lány vagyok valamint a hátam közepéig érő vastag szálú,barna hajam van.
Előre is köszi a válaszokat!! :D
nyaron heti 2 ritkabb esetbe 3 :)
amugy heti 1-2
head & shoulders-t hasznalok.ketszer mosom meg samponnal aztan balzsamozom:) telen megszaritom (hajszaritas elott hovedo spray!)maskor pedig hagyom hogy megszaradjon:)
A legegyszerűbb wu2 sampont használom, hetente 1-2 alkalommal. Balzsamnak pedig serical latte.
Régebben én is mindenféle drága, márkás samponokat használtam, és legalább heti két hajmosásra volt szükség, mert zsírosodott a hajam. A wu2-től már nincs ilyen gond, és a nagy kiszerelés elég 7-8 hónapig...az ára pedig 600 Ft körül van.
minden szerdán és vasárnap mosom, az eredeti Wu2vel. :D
2x szoktam, utána teszek rá fekete gliss kur balzsamot, és schauma hajápolót.:))
nagyjából 4-5 naponta ahogy zsírosodik.
Schauma samponnal, csak télen használok hajszárítót, vagy ha sietek.
festett barna hajam van
16 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!