Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyha van rajtam 20kg felesle...

Hogyha van rajtam 20kg felesleg és eddig átlagosan napi 2500 kalóriát vittem be, akkor kb. mennyi idő alatt adhatok le 10 kilót, úgy hogyha figyelek arra hogy mindennap maximum csak 1800 kalóriát vigyek be és emellett még szobakerékpározom is?

Figyelt kérdés
Olyan napi 20-25 kilóméternek megfelelőt…

2021. nov. 20. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

3-5 hónap

Attól függően mennyire pontosak itt fent a számok (illetve mennyire vagy képes betartani), és az a 25km dombról lefelé hátszéllel van-e számolva. Inkább olyan bringát használj, ami az elégetett energiát (kcal) és a teljesítményt (Watt) is mutatja.

Otthon akarod csinálni, vagy konditerembe? Ha utóbbi, vannak még hasznos ötleteim.

2021. nov. 20. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pusztán matemeatikailag így 10 naponként fogsz egy kilót fogyni (-7000 kcal - egyenlő -1 kg),20*10=200 nap/30,durván kb fèl év alatt
2021. nov. 23. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt a levezetést én nem értettem, hiányoznak a mértékegységek.
2021. nov. 24. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!