Sok lesz ez így mára?
Figyelt kérdés
Eddig ettem egy sonkás pizzás párnát s egy virslis párnát
ilyenek: [link]
meg kávét ittam kis tejjel
+ egy balaton bummot (2O5kcal)
meg egy szelet bükki parasztkenyeret (ceres) 2 db milbona lapka sajttal
(korán reggeliztem s éhes voltam:/)
+ megyünk étterembe ahol gordon ble-t fogok kérni jázmin rizzsel (nem tudom mekkora adag lesz)
de ha nagyon nagy akkor úgyse eszem meg mind.,.
De ha mindet meg is enném, sok kalória lenne ez a mai? ://
1400-nál több?
2021. nov. 13. 11:39
1/7 A kérdező kommentje:
gordon bleu*
2021. nov. 13. 11:40
2/7 anonim válasza:
Még egy torta szeletke belefér, és akkor kb ez 2500 kcal.
3/7 anonim válasza:
Mikor fogsz valami értelmeset enni, pld. natúr húst, zöldséget? Mi lesz a vacsora?
Ez nyilván több, mint 1400kcal.
4/7 anonim válasza:
Persze hogy több mint 1400 kalória... Nagyjából 2000 kalória, azonban mivel nem tudjuk a pontos adagokat, lehet ennél több is.
5/7 anonim válasza:
Az a két péksüti van vagy kb. 350-350 kcal. Annyira hülyeség ilyenekre elvesztegetni ennyi kalóriát. Vagy nem tudom, de nekem egy ilyen péksüti a fél fogamra se elég, és még is nagyon sok kalória. Ha az ember nagyon ilyet akar enni, vagy pont így alakul, akkor szerintem 2 szelet pizza jobban megéri, kevesebb kalória, vagy pedig akár egy spar enjoyos bagett. Sokkal laktatóbbak, és kalóriában is kevesebbek, mint 2 olyan péksüteménym
7/7 anonim válasza:
Ez így ismerve a magyar éttermi adatokat nagyjából 2500 kalória. Ha a tepsisegg a cél, nagyon jó úton vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!