Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A yazio program nektek hogy...

A yazio program nektek hogy vállt be?

Figyelt kérdés
Vagy ki mit használ kalória számolásra?

2021. nov. 4. 07:17
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Nekem mukodott es nagyon hasznos volt,amig meg nem untam. A makrokat(szazalek elosztast) allitgattam,mert az alapertelmezett nem tunt jonak a celomhoz. Par honapig irkaltam minden nap,hogy mit eszek,de azota mar megjegyeztem fejbol a dolgokat es elengedtem a yaziot.
2021. nov. 4. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Többször nekifutottam már, de nekem nagyon rabolja az időmet. Amúgy lehet hasznos, ha valakinek van rá idegrendszere, hogy mindent bepötyögjön.
2021. nov. 4. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam a Yaziot, de sokan dicsérik.

Myfitnesspalt használok, nekem nagyon bevált. Abban el lehet menteni recepteket, ételeket, alapanyagokat, étkezéseket, lehet bármelyik napról átmásolni, úgyhogy egyáltalán nem kell mindig mindent bepötyögni, hacsak nem extrémen változatos étrendet követsz. Rengeteg magyar élelmiszer megtalálható az adatbázisban, ami nem, azt fel lehet vinni.

Az ingyenes verzióban minden megvan, ami nekem kell, és csak a nap végén tol a képembe egy azonnal bezárható reklámot, annyit ki lehet bírni.

Edzést, elégetett kalóriákat is lehet rögzíteni. A nap végén kiírja, hány kiló lennél 5 hét múlva, ha minden nap így folytatnád.

Természetesen a súly, zsír százalék, és tetszőlegesen megadható fogyási paraméterek monitorozására is alkalmas.

2021. nov. 4. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Ismertségi koromben sokan hasznaljak. Nekem a kaloriabazis jobban bejott, de izlesek es pofonok
2021. nov. 4. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejött a Yazio, több félét is próbáltam de ez lett a favorit. Rengeteg magyar termék van benne, tudsz vonalkódot szkennelni és az alapján kidobja neked az ételt amit keresel. Sportot, víz fogyasztást, súlyodat, makrókat tudsz vezetni, állítani. Létrehozhatsz recepteket is, illetve hozzáadhatsz saját termékeket, ha még nincsenek fenn az adatbázisban.

Én amúgy 6 kilót fogytam vele. :)

2021. nov. 4. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!