#9 Köszönöm a hasznos választ
Te mennyit fogytal
És mióta diétázol?
Én is számolom a kalóriákat és ilyeneket eszek, kombinálok:
Csirkemell, halak, saláták, zöldség, gyümölcs, avokádó (sok benne a kcal, de engem 5-6 órára eltelít), tojás, túró (desszertként általában), zabpehely mindenféle variációban, magvak, sajtok, zabpalacsinta, smoothie, néha becsúszik egy kis pizza vagy hambi vagy csoki is, de fogyok szépen😀
Ha esetleg érdekel konkrét étel, akkor írj nyugodtan.
#12:
A fogyókúra az a mennyisègen múlik. Az egèszsègesség a minőségen.
#10:
Nem diètázom, hanem életmódot váltottam és tartom is (nekem tartható a számolgatás, élvezem is és főzni is szeretek)
2019 augusztusában kezdtem (sporttal együtt), az első 3 hónapban lement 13 kiló, utána még fél év alatt további 10, azóta pedig nagyon lassan de meg, tovább. Jelenleg 68.1 kg vagyok és 93.7ről indultam
Az előző hozzászóláshoz: #9 vagyok
Illetve annyi hogy az utolsó kb egy év nekem covid miatt (2.5 hónapig voltam beteg további 5 hónapig nsm sportolhattam) a szokásosnál is lassabb ez a maradék kb 8 kiló. És ami még lemaradt, hogy azért a zsírvesztésem több, mert 2019 nyara óta plusz 7kg izmot szedtem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!