Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen étel fér bele 1400...

Milyen étel fér bele 1400 kalóriába egy nap ?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 22:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9 Köszönöm a hasznos választ

Te mennyit fogytal

És mióta diétázol?

2021. okt. 25. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagy tévedés, a minőség sokkal fontosabb táplálkozás terén, mint a mennyiség.
2021. okt. 25. 19:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is számolom a kalóriákat és ilyeneket eszek, kombinálok:

Csirkemell, halak, saláták, zöldség, gyümölcs, avokádó (sok benne a kcal, de engem 5-6 órára eltelít), tojás, túró (desszertként általában), zabpehely mindenféle variációban, magvak, sajtok, zabpalacsinta, smoothie, néha becsúszik egy kis pizza vagy hambi vagy csoki is, de fogyok szépen😀

Ha esetleg érdekel konkrét étel, akkor írj nyugodtan.

2021. okt. 25. 20:22
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

#12:

A fogyókúra az a mennyisègen múlik. Az egèszsègesség a minőségen.

#10:

Nem diètázom, hanem életmódot váltottam és tartom is (nekem tartható a számolgatás, élvezem is és főzni is szeretek)

2019 augusztusában kezdtem (sporttal együtt), az első 3 hónapban lement 13 kiló, utána még fél év alatt további 10, azóta pedig nagyon lassan de meg, tovább. Jelenleg 68.1 kg vagyok és 93.7ről indultam

2021. okt. 25. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászóláshoz: #9 vagyok

Illetve annyi hogy az utolsó kb egy év nekem covid miatt (2.5 hónapig voltam beteg további 5 hónapig nsm sportolhattam) a szokásosnál is lassabb ez a maradék kb 8 kiló. És ami még lemaradt, hogy azért a zsírvesztésem több, mert 2019 nyara óta plusz 7kg izmot szedtem fel

2021. okt. 25. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:
A fogyásnál is sokkal fontosabb a minőség. Minél természetesebb, nem feldolgozott ételeket eszel, annál könnyebb fogyni. Nagyon sok folyamatot befolyásol ez, például hogy egy minőségi étrend mellett sokkal több az ember energiája, több antioxidánst visz be a szervezetébe, ami hozzájárul az effektívebb mozgáshoz, ami pedig segít a fogyásban.
2021. okt. 25. 22:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonomm , le tudnátok írni zab palacsinta receptjét ? :)
2021. okt. 25. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!