fú, régen írtam ezeket. 1400 kalória nagyon kevés, legalábbis nekem az volt. Egyszer-egyszer mégiscsak annyit ettem.
Asszem "sok" nyers zöldség és gyümölcs volt benne.
Ebédre egy tányér leves, meg valami grillezett csirkemell, vacsorára meg zabkása.
Valami ilyesmi.
Ha nem vagy 200 kiló, akkor a napi 1400 kalória indokolatlanul kevés lesz...
Még az anyagcseréd sem fogja fedezni...
Sztem jo az 1400 a te parametereiddel.
En 1350et eszem (alacsonyabb vagyok)
Minden etkezesem 280-330 kcal (3 etkezes) es kozte eszem sok gyumolcsoty jeha aszaltaty magokat vagy kis marék tk müzlit nassolni.
Altalaban igaz h kereyem a zsircoskkentett cuccokat mert sok kaloriat lehet vele sporolni
Reszletek az urobbi par napombol
Reggeli
- rantotta 2 tojas, 1 feherje, egy szelet tk kenyer (37 gr), egy marok zoldseg (302 kcal)
- amerikai palacsinta 2 tojasfeherje, 35 daralt zabpehely, egy evokanal eritrit, 75 gr natur joghurt-bol, tetejere hazi cukormentes szilvalekvar - 291 kcal
- 2 szelet tk kenyer (ez kovaszos, hazi), 30 gr cottage cheese, 50 gr magas hustartalmu sonka es zoldsegek - 341 kcal
- egy pohar natur joghurt, egy es egy alma felvagva -231 kcal (nem voltam ehes annyira)
Ebed
- 30 gr bulgur főve, 15 dkg karfiol fove, 3 kis szelet csirkemell naturan kisutve es ket evonal hazi keksajtos-joghurtos szosz -267 kcal
- toltott paprika paradicsompassata-bol, rizs helyett kolessel, 7%os daralt hussal
Plusz amiket szoktam
- gombas rizstejszines csirkemell 40 gr durum spaghettivel
- spenotos ricottas lasagne durum tezsgabol, retegenkent 10 gr light reszelt sajttal (lidl light trappisgaban 194kcal/100gr es olvad is)
Vacsi/uzsi
- palacsinta felesben liszt helyett zablisztbol es sikerbol sutve 2db, 50-50gr edesitos turoval toltve
- zabos-turos 'pogacsa', amiben csak zaby turo, tojas es fuszerek vannak es pici sajttal sutom
Nasik
- nicks feherje napolyi
- alpro szoja csokipuding
- turo rudi kicsi
- kinder tejszelet
(Ezek a guilty pleasurejeim, mind 130 kcal korul)
Altalaban igaz hogy szinte tsljesen aj nelkul fozok, es ha sertes akkor 7%-os, illetve gabonabol koles es bulgur mert tobb cizet vesh fel mint a rizs es engem jobban jollakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!