Nem sok ez a fogyás?
Figyelt kérdés
Múlthét hétfő óta használom a Yazio nevű alkalmazást.165 cm vagyok és 93 kilóról kezdtem, célnak 65 kg-ot írtam be, és azt különbséget 55 hét alatt dobhatnám le az alkalmazás szerint. A kalória limitet 1800 kalóriára állította be.
Ma a mérleg 90 kg-ot mutatott. Igaz nem mindig eszem meg az adott kaloria mennyiséget, de nem túl gyorsan ment le az a 3kg?
Nő vagyok
2021. okt. 13. 07:27
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg ez víz, és lehet hogy a hét végére már vissza is szeded egy részét. Kitartás!
2/4 anonim válasza:
Diéta elején víz szokott távozni a szövetekből,ez 3-5 kiló mínuszt is jelenthet.
3/4 anonim válasza:
Az elején tényleg nem durva, nekem is anno mikor elkezdtem kalóriaszámlálással fogyni, az első héten talán 4 kg lement. De utána ez normalizálódott, azután heti 1 volt a max, ami lement, de sokszor még annyi se. Szóval na, ne aggódj, ez akkor lenne fura, ha a továbbiakban is ilyen gyorsan menne le 3 kg.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! 😊 megnyugtattatok :)
2021. okt. 14. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!