Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így lehet fogyni?

Így lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Tizenéves vagyok, 165cm magas, kb 65kg , eddig kb 2000kcal-t ettem naponta, de , ha átváltok közepes tányér nokedli+pörköl egy mennyiségben és 5-6 paradicsoma naponta+ víz azzal mennyit lehet fogyni? Sajnos csak kb. 200m-t mozgok naponta, mert anyukám nem enged el egyedül, sehova, ha futni szeretnék baráttal pár km-et akkor sem csak kb 1km-es körzeten belül, de azt is csak baráttal, és nem csavarogni, így ezért nem tudok mozogni, nincs nagy bajom az alkatommal, csak a combom nagyobb egy picit, meg picit hasi tájékon

2021. szept. 29. 19:45
 1/9 anonim válasza:
100%
Hát az első dolgod az az hogy megkéred az anyádat arra, hogy fogyni szeretnél engedjen el legalább futni ha meg úgy is félt akkor meg nem tudom vagy találj ki valamit vagy engedd el az egészet és mondjuk szobabiciklizz vagy csinálj olyasmit amit lehet egy házban is.
2021. szept. 29. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyél normálisan napi 3x. A paradicsom mellé 1-1 szelet kenyeret, sonkát, sajtot, túrót, tojást stb. is. Illetve jó volna, ha más zöldségeket is megszeretnél.

Otthon is remekül tudsz tornázni, tele van a YT edzős videókkal.

2021. szept. 29. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Az nem mentség, hogy nem engednek el. Egy talpalatnyi területen egy kicsi szobában is lehet mozogni, ráadásul elég hatékonyan is.
2021. szept. 29. 20:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs szobabiciklink, nem engednek el és mostanában nagyon fáradt vagyok mikor hazajövök, igaz amit leírtam, de az is , hogy már elég megterhelő lenne az egész.
2021. szept. 29. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szobabicikli, saját testsúly kell csak és szorgalom. Én 70-ről jöttem le. Plank tartás, guggolások, kitörés... szóval a saját testsúlyos tornagyakorlatok otthon is mennek simán, és működnek megfelelő étrend mellett. Az pedig már más, ha fáradt vagy, akkor mindegy elmehetsz-e vagy nem.
2021. szept. 29. 23:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszi akkor megnézem az ajánlott tornagyakorlatokat. De valaki légyszi a kérdésre is válaszoljon?!
2021. szept. 30. 07:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kalórián múlik, napi 50szer van leírva, mindenkinek tele a faxa az ilyen kérdésekkel. Olvass vissza.
2021. szept. 30. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:
igen, lehet
2021. szept. 30. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:

A kérdésedre nem lwhet válaszolni. Nekem, aki egy nap 1200 kcalt eszik, totál más a közepes tányér nokedli mint a személyi edzőmnek, aki 3200at. Arról nem is beszélve hogy ő sertéslapockából, én csirkecombból csinálom a pörköltet. Szóval tényleg nem lehet a konkrét kérdésre válaszolni.

Ha kevesebbet eszel mint eddig akkor fogyni fogsz. Hisz meglesz a kalóriadeficit. Szóval ha eddig két tányérral ettél és most eggyel akkor lehet fogyni.

Remélem azért nem egy nap akarsz csak egy tányér kaját enni. A helyedben uvyanazt enném (minusz cukros üdítő, nyalóka, csoki) csak kevesebbet. Edd az eddigi adagok kétharmadát. Tuti fogyni fogsz.

Youtube tornákkal vigyázz, csak képzett emberek tornáit nézd . Pl natasha oceanne vagy kyra pro. Személxes kedvencem kyra mert mindenféle zenére van teljes testet átmozgató táncolós edzése. Megcsinálsz heti 2x 3 db husz perces edzést és máris közelebb a cél

Plusz ha tudsz, mindwn étkezéshez egyél több zöldséget. Az jóllakat, rostos és twle vitaminnal

2021. szept. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!