Miért hízok ha így eszek?
Figyelt kérdés
Reggeli:zsemle+vegán sonka (3 kicsi)+uborka+paradicsom(vajat nem használok se sajtot
Ebéd:vega szendvics: barna kifli,vaj,paradicsom,sajt,saláta
vacsora:jókai bableves (csirkehús,krumpli,tarhonya van benne meg zöldségek)
ennyit eszek egész nap és csak vizet iszom,igaz keveset
2021. szept. 17. 17:08
11/15 anonim válasza:
Ha deficitben vagy, akkor nem kéne hízz.
Ez a néhány nap még nem lényeges, a szervezet tömege magától ingadozik, ami normális. Ha mondjuk két hét múlva sem megy lenebb, akkor érdemes lehet felkeresni egy orvost.
Fogyás szempontjából lényegtelen a ch szám és az is, hogy mikor eszed. Ha deficit van, akkor fogynod kéne.
Viszont azt mégegyszer hangsúlyoznám, hogy néhány kiló ingadozás teljesen normális!
12/15 anonim válasza:
Sziasztok bármien ebédet ehetsz amit akarsz még gulyáslevestis csak keveset egyél ne jólakásig egyél én úgy fogytam le hogy ami elémlett rakva azt ettem de nem ettemeg mindet hagytam a tányérba csak 5-6 kanálal ettem belöle semmi chipsz cola fanta csak zöldtea amit a boltba megbírsz venni lipton zöld tea kupakos innivaló ezt ittam minden nap. 1hét alat 3 kg ment le rólam ja vacsorára csak májkrémes fél zsömle. A vacsorán ne változtass. De én nem reggelizem csak ebédelek keveset egyél maximum 5kanálal vagy 6ttal annál több kanálal ne. Utána vacsora félszelet májkrémes zsömle.. igaz hogy keveset eszel de csak az első 2nap a rosz utána már a szervezet hozzászokik kinek hogy. Nekem 2nap hozzá szokott. 48rol 1hét alatt 45re lementem és ma ettem rendesen de holnap nem fogok semmit. Barátnöm ugy fogyott le hogy 2héten át csak tojást evett 59kilorol lement 49kilora mert közben rengedeget biciglizet futot tornázot és 2heten át minden eggyes nap 4db tójást vitt be a szervezetébe és rengeteg folyadékot ivott. Énis belekezdtem a tójás diétába 2napig bírtam 3.napon rásem bírtam nézni a tójásra. Ezért döntöttem úgy hogy eszek mindent csak keveset de ígyis sikerül a fogyás. Sok sikert
13/15 anonim válasza:
4 nap semmit sem számít ebből a szempontból.
14/15 anonim válasza:
Én eddig egyetlen egy normális és korrekt választ találtam, ez a 11-es, a helyedben rá hallgatnék, a többit felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!