Hogyan égessek edzéssel egy nap 500 kcalt? Milyen gyakorlatokat csináljak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 10:32
11/12 l0m3x válasza:
"Igazából 18 L vagyok 165 cm és 65 kg."
Elsőnek is, ha 18 liter víz/zsír vagy akkor még kifekhetsz a napra.
Amúgy érdemes megfigyelned a kórházi cukorbeteg és/vagy egyéb diétákat. Tudok helyet ahol szívesen válaszolnak. Hagyd a netes diétákat. Én úgy fogytam relatíve röviden 25kg-ot, hogy szó szerint semmit nem csináltam, mert portás voltam. Az étkezéssel kell elkezdeni a fogyást ha az lett volna a kérdés.
12/12 anonim válasza:
8-as vagyok, van egy mégjobb kardio (nem hülyéskedek): ugrókötelezés! Profik is csinálják pont azért mert baromi rövid idő alatt nagyon sok kalóriát éget. Ha nincs köteled úgy is lehet: "mintha" ugróköteleznél, éppen ezért bárhol-bármikor lehet. Érdemes közben nézni a pulzust órával mert nekem néha meg kell állni annyira felmegy, de ez azt jelenti hogy nagyon hatékony kalória-égetésre. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!