Mennyi kalória kell a fogyáshoz?
85kg, 175 cm, 24F
Testes vagyok, van izmom, csak a hasamon van elég sok a zsír.
Sokat ülök a gép előtt, rendesen pihenek, és illetve heti 2x van másfél órás street workout edzésem.
Szóval hány kalória kell nekem, hogy tudjak fogyni rendesen?
Köszönöm!
mindenhol más értéket mutatja.
1900 körül ha márciusban szeretnék 75 kg-ra fogyni.
ez okés?
Kalkulátornál figyelj arra, hogy kér-e aktivitást. Ha kér ad meg és minden stimmel. Ha nem kér a kalória értékhez hozzá kell adnod az aktivitást. Én úgy csináltam annak idején, hogy a célsúllyal számoltam mert az ad megfelelő közelítő értéket. A zsírtömeg nem éget kalóriát, erre figyelj számoláskor.
Megvan a kalória! 1kg zsír elégetéséhez durván 7000-7700 kalória szükséges. 500-600 kalória deficittel heti fél kiló jön le, viszont egy ilyen deficit is nagy fegyelmet kíván.
Mindenképp mozogj mert csak úgy lehet testet formálni ha mind a diéta, mind az edzés megfelelnek.
Edzés legyen megeröltető de ne fájjon. Kardio esetén ajánlom a sprinteket, mert az éget sok kalóriát, nagyon jól edzi a szívet, és tüdőt, és kevés izomveszteséggel jár. (Nézz egy képet egy hosszútáv futóról, aztán egy rövid táv futóról)
Étrendből 1000 féle van, meg ezek kombinációja, továbbgondolása. A lényeg, hogy úgy rakd össze hogy fenntartható legyen, napirenddel összeillesztve.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!