Elég napi 1500 kalória bevitel a fogyáshoz/szálkásításhoz?
szasztok, a nagy kérdésem az lenne hogy szerintetek jó e ha napi 1500 kcalt tartok?
25 éves fiú vagyok
165cm és 72kg
nem vagyok kövér vagy ilyesmi, de a hasamon látszik hogy van felesleg rajtam.
Nem szeretnék nagyon izmot veszìteni ezért fehérje dúsan táplálkozok,
tojás,csirkemell,sonka,fehérjepor,
naponta csinálok mindkét karral 300-300 3kg os sújzózást és 200 felülést,
persze ezt a nap részében 2szerre osztom el,
nagyjábol 12kg ot akarok leadni, legyek 60kg.
szerintetek mennyi kalóriát vigyek be naponta hogy legalább egy 2-3 hónap alatt lemenjen az a 12kg?
#1 és a nem edzős napokon mennyit eszel?
És úgy általában miket szoktál enni egy nap?
Mit edzel és mennyit?
nem tudom miért nem lehet egy választ megfogalmazni nromális szavakkal?
férfi,fiú,..mitől vagy férfi és mitől vagy fiú? de itt most nem ez a téma.
nem iŕtam szerintem hogy fehérje port tömök, írtam a fehérje port is,pl edzéd után egy shake például..de ha nem látnád leírtam hogy fehérjedúsan táplálkozok, csirkemell.tojás.stb.
2db 3kg os sujzóm van itthon..neharagudj hogy nincs nagyobb,
Nem haragszom, de 3 kg-al semmi értelme edzeni. De tényleg, konkrétan értelmetlen, még egy Alapvetően felesleges fehérje port szedned. A fehérje dús étkezés nem tudom mit jelent nálad. Hány százaléka a napi bevitelednek? Azért felesleges, mert nem az fogja megtartani az izmaid, hanem az edzés. Viszont mivel a 3 kg nem ad nekik normális terhelést, ezért mindenképpen sok izmot fogsz veszíteni, tök mindegy mennyi fehérjét viszel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!