Ez tényleg ilyen kevés kalória??
Figyelt kérdés
Egy meleg szendvicse,egy szelet trappista sajttal,2 szelet csirkemell sonkával,pici zöldséggel,egy csepp ketchuppal,egy kinder pingui,100 g tehéntúró 40 g barackkal és 200 g párolt zöldség,káposzta,50 g párolt csirkemellel. Nekem nagyon soknak tűnik ez a napi kaja,de úgy számoltam ki hogy csak 800 kcal,el számoltam?2021. aug. 17. 23:27
1/7 anonim válasza:
Akár reális lehet. Semmiképpen sem nagyon sok egy napi kajának.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 úgy hogy csak megkentem ketchuppal egy nagyon kicsit
2021. aug. 17. 23:56
4/7 anonim válasza:
Ha mértél, számoltál ez annyi, ez mérés nélkül is reális. Magyarán éhezteted magad, és meg is lesz a böjtje.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk az egy, egy szelet, egy csepp nem mértékegység, így a szendvicsed akár ezer kalória is lehetett. Mekkora szelet kenyér, mekkora sajt?
Nem lehet így komolyan venni.
6/7 anonim válasza:
Ez nem kevés kalória. De ez csak 2 étkezés. Ezt kétszerezd meg (-csoki), és akkor jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!