Szerintetek ez mennyi kalória volt amit meg ettem ma? 2 kicsi szelett rántott hús,2 szelet fehér kenyér,egy 100 grammos túrós bukta és egy kevés csirkemelles tészta.
Megettem egy szó.
Szelett, az a szelet múltideje?
Fehérkenyér egy szó.
Túrósbukta egy szó.
Csak hogy ne legyek kötekedő.
Remélem az összeadás jobban megy.
Miért van az, hogy szinte minden kérdésnél van egy kötekedő "válaszadó", aki kamatoztatja a helyesírási tudását és nem segít a kérdezőnek a válaszadásban? Komolyan ennyire viszket a pic#átok?
Szánalmas.
8 értelmezés kérdése.
Ha szerinted égetés az hogy nem a színe érdekel, hanem a neve, hogy fehérkenyér, rozskenyér stb. (teljes kiőrlésű kivétel), az a te problémád. A színe irreleváns kalória szempontból. (Vagy ha fehérre festem, akkor megváltozik?)
A másik a túrósbukta. Nyilván van értelme a túrós buktának is. Ha összekentem a lekváros buktámat, akkor túrós lett. Röviden túrós bukta.
A rántott húsba nem kötöttem bele, mert így is jó, úgy is.
Egyébként is ki előtt égnék. Pállottszájú besavanyodott fotelhuszárok előtt, akik azt sem tudják ki vagyok? Ugyan már. :)
7: “ kötekedő "válaszadó", aki kamatoztatja a helyesírási tudását”
Szerintem a “fitogtatja” szót kerested.
8: Mondatkezdés nagybetűvel.
Értem miért vettétek a lelketekre. Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!