Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha naponta 1000 kcalt viszek...

Ha naponta 1000 kcalt viszek be, az két héten belül eredményez fogyást?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Attól függ, mennyit.

De amúgy nem valószínű, mert a szervezetet átáll tartalékolásra és ahogy elkezdesz újra normálisan enni, hízni fogsz.

Ajánlom, hogy 1500-1600 alá SEMMIKÉPP se menj.

2021. aug. 15. 21:42
 2/9 anonim válasza:
30%

Most tudom, hogy nem a témához kapcsolódik, de amikor tüszős mandulagyulladásom volt, szinte semmit se tudtam enni 3 napig. Igazából éhes sem voltam, de elég rossz állapotban is voltam. A pár nap alatt lement -6 kg, nagyon meglepődtem, hogy hirtelen le tud fogyni ennyit az ember. Igaz, volt rajtam 15-20 kg felesleg, ezért a fogyást annyira nem érzékeltem.

Igazából ez az alkatodtól is függ. Az egyik középiskolai osztálytársam tojás diétával fogyott le -10 kg-ot 3 hét alatt (de ő is túlsúlyos volt).

2021. aug. 15. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem
2021. aug. 16. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen keveset fekvőbetegnek szoktak megszabni. Honnan szedted ezt a kevés mennyiséget? Hasraütés?
2021. aug. 16. 01:16
 5/9 anonim válasza:
100%
Már egy hét alatt is (próbáltam), de ennyire kevés kalória nem egészséges (ezt is tapasztalatból mondom), és utána nagyon nehéz megtartani a gyorsan elért fogyást (szintén tapasztalat).
2021. aug. 16. 07:55
 6/9 anonim válasza:
86%

Nem az számít hogy mennyit viszel be hanem hogy mennyit égetsz el.

Ha 2000kcal-t viszel be de elégetsz 2300-at akkor fogyni fogsz ez ilyen egyszerű.

2021. aug. 16. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Mozgás, sport nélkül nem lehet fogyni. Csak attól fogysz, ha több kalóriát égetsz el a mozgással, mint amennyit megeszel.Önmagában a koplalás nem elég, tul.képpen nem is kell kifejezetten koplalni, ha rendesen mozogsz mellette.Kocogni,biciklizni jársz hetente legalább 3x.
2021. aug. 16. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem sokat, max lemegy egy kis víz esetleg, és sok értelme nincs amúgy sem ennek, mert épeszű ember nem tudja olyan sokáig csinálni..aztán meg ha egyszer feladod , többet fogsz visszahízni. Én egyszer semmit nem ettem egy hétig és egy dekát sem fogytam.
2021. aug. 16. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
inkább rakj össze egy normális étrendet ennek így nincs értelme.
2021. aug. 17. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!