Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez a tészta tényleg 181...

I.B.T. kérdése:

Ez a tészta tényleg 181 kalória/100g lenne?

Figyelt kérdés

Nem csak elírás történhetett?

[link]

nov. 11. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
344 van odairva
nov. 11. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egész oldalon nincs 181
nov. 11. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy teljes kiőrlésű 344 a kalória tartalma 100 gramm terméknek csak nehezebben szívódik fel.
nov. 11. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan szedted a 181 kalóriát????
nov. 11. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Főzve lehet annyi, gondolom, a kalóriabázist nézed.
nov. 12. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Főzve lehet annyi"

Főzés hatására semmilyen élelmiszernek nem csökken a kalóriatartalma közel a felére, ráadásul pont ezért kell mindent hőkezelés és feldolgozás előtt mérni szárazon, hisz például a tésztánál csak az Isten tudja, mennyi vizet és olajat vesz fel főzés közben.

nov. 12. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

hű, hat, de, a tésztáé pl pont hogy csökken a felére. Mert 100 g főtt tészta jó része bizony víz (mert ugye nem főzzük olajban, pláne nem, ha kalóriát számolunk).

És bizony én vettem a fáradságot, megmértem főzve is, úgyhogy pontosan tudom, mennyi vizet vett fel. Mert főzve meg tudom mérni, mennyit eszek belőle, ugyanis egy családra főzök, nem magamra, hogy nyersen méregetni tudjam.

nov. 12. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"családra főzök, nem magamra, hogy nyersen méregetni tudjam"

Ha családra főzöl, akkor nem tudod lemérni szárazon a tésztát, mielőtt vízbe tennéd?

nov. 12. 17:09
 9/9 A kérdező kommentje:

[link]

Rosszat linkeltem. Sajnos nem a fele, nem láttam h a táblázatnál ez van irva: 100 g, a javaslat szerint elkészített termékben:

nov. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!