Lelkiismeretfurdalásom van, ha nem sportolok?
Figyelt kérdés
Karanténban eléggé elengedtem magam, aztán elkezdtem számolni a kalóriákat, egészségesen étkezni és sportolni. Elég szépen megindultak a kilók. 172 cm és 62 kg vagyok jelenleg. Még egy pár kilót szeretnék fogyni. Heti 3x néha 4x futok 40 percet, utána tornázok és 2x úszok egy órát. Azokon a napokon, amikor nem sportolok, kicsit lelkiismeretfurdalásom van. Pedig tudom, hogy szükség van a regeneralódásra és kell a pihenés a szervezetnek. Mégis azt érzem, hogy mozogni kéne, hogy akkor fogok rendesen fogyni...stb.
Ezzel mit lehet kezdeni? Nektek is volt már ilyen érzésetek?
2021. júl. 4. 21:04
1/7 anonim válasza:
Nekem is van néha ilyen, ilyenkor elmegyek egyet sétálni, kirábdulni, vagy nyújtok egyet.
3/7 anonim válasza:
Igen, néha előfordul. Azonban a regenerálódás nem jelenti azt, hogy nem mozoghatsz. Ilyenkor célszerű aktív pihenő napokat tartani. Elmész sétálni, túrázni, kényelmes tempóban biciklizni, esetleg jógázol vagy nyújtó gyakorlatokat végzel.
4/7 anonim válasza:
172 cm és 62 kg mellé már nem nagyon kellene fogyni, inkább formásodj.
Légy óvatos, ne ess át a ló másik oldalára.
5/7 anonim válasza:
Volt nekem is, de ennek nem szabad engedni, bűntudatból nem jó sportolni. Mostanában, úgy hogy nem akarok fogyni is van hogy nem szeretnék pihenni pihenőnapon tartani, hiányzik a társaság az érzés és az energia levezetés. Ilyenkor elmegyek egy nagyot sétálni vagy nyújtok egy hosszút, hogy azért regenerálódni is tudjon a testem :)
6/7 anonim válasza:
Ugyanez, megszállott lettem :D De amikor érzem, hogy kimerülőben vagyok, illetve a nyugalmi pulzusom is magasabb a szokásosnál, akkor muszáj megállnom. Általában heti 1 full pihenőnap van, de a második az olyan h aerob edzést végzek, vagy biciklizek, sokat sétálok stb. Nem bírok nyugton lenni egész nap :D
7/7 anonim válasza:
Próbálj meg más dolgokra is koncentrálni, nem jó ha egy dologra nagyon rá feszülsz. Ha nagyon akarsz mozgást végezni minden nap, elég sok lehetőség van, sétálás, futás,biciklizés, stb.. és amihez kedved van azt csinálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!