Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lelkiismeretfurdalásom van,...

Lelkiismeretfurdalásom van, amiért bezabáltam fogyózás közben! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 hete fogyózok,úgy hogy nem eszek semmiféle szénhidrátot(zsömle,kifli,kenyér),nem eszek édességeket,cukrot,üdítőket..stb..csak sok gyümölcsöt,zöldséget,halat,fehérjéket és abonettet kenyér helyett..2 hét alatt lement rólam 1,5kg..napi 1 órát Rubint Rékázok és 8km-t biciklizem..de ma este meg nagyon bezabáltam..:S megettem egy csokis jégkrémet és 2 szendvicset egy pohár narancslével,és most rettentően lelkiismeretfurdalásom van,hogy oda a 2 heti kínlódás..szerintetek most mit csináljak? Amúgy 155cm vagyok és 59 kg..kb 9kilót szeretnék fogyni a nyáron..ha rtovábbra is edzek és diétázom,akkor nem fogom ezt visszahízni a ma este miatt?
2014. jún. 2. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél lefogyni?
2014. jún. 2. 22:12
 2/7 A kérdező kommentje:
nem konkrétan a fogyás a legfőbb célom,csak hogy jó alakom legyen..minden hol van egy kis feleslegem..széles a csípőm, nagy a fenekem és a combom..ezeket szeretném formázni és picit fogyni..plusz egy fiúnak is szeretnék tetszeni,és pl ruhák miatt is..van 1-2 olyan ruha amit szívesen fölvennél(pl.miniszoknya) csak nem állnak jól nekem
2014. jún. 2. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
A normális fogyózás úgy nézne ki, hogy nem lenne pohár naracslétől???? bűntudatot, meg egy kis szendvicstől, jégkrémtől. Hanem tudnád, hogy ha rosszul csinálod, akkor tök mindegy, ha meg jól, akkor nem számít néha egy kis ilyen kaja.
2014. jún. 2. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Tojd le, nem fogsz emiatt visszahízni mindent, és különben is mindegy már. Jegyezd meg, hogy máskor ilyet nem csinálunk. Az elején nekem is kellettek a csaló napok, most már nem igazán van rá szükségem. Akkor is csak mértékkel csaltam, inkább csak egy étkezés erejéig, és akkor sem ettem jégkrémet meg ilyen vackokat.

Mellesleg nem igaz, hogy nem ettél semmiféle szénhidrátot, mert a gyümölcsben is ott a cukor, és az abonettben is van bőven szénhidrát. Ettől még nem baj, ha eszed, nem kell nulla szénhidrátra lemenni.

2014. jún. 2. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy mit csinálj? Azt, amit eddig. Másfél kiló visszaszedéséhez kevés két szendvics meg egy jégkrém. Egy-két napig ne állj mérlegre, hogy ne parázz rajta, de nem lesz semmi gond.

Ha gyakran vannak falásrohamaid és szenvedésként éled meg a diétát, akkor meg kéne nézni az étrendedet, lehet, hogy túl kevés a szénhidrát, vagy rosszul osztod be.

2014. jún. 2. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Szenvedős diéta falásrohamokkal? Az tuti koplalás.
2014. jún. 3. 08:32
 7/7 anonim válasza:
Ne vonj meg magadtol mindent amit szeretsz,lehet lassabban fogsz de biztosan. Ha mindent mellozol a tested veszjelzest ad falni kezdesz es az bizony konnyen betegseghez vezethet ..sajat kutfobol mondom magamon tapasztaltam..
2017. aug. 8. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!