Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon bezabáltam, most meg...

Nagyon bezabáltam, most meg megpróbáltam hányni, de nem sikerült, én már ezt nem bírom?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 19:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen már nem bírom tovább, hízok, mint egy disznó, hányni nem sikerült,lelkileg kivagyok, mi van ilyenkor??
2014. ápr. 5. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Ne hányj!

Inkább sportolj, mozogj! Ha siránkozol, nem lesz jobb, hidd el!

2014. ápr. 5. 19:55
 3/12 anonim válasza:
Ilyenkor az van hogy leírod miket szoktál ÁLTALÁBAN enni és hogy most mit és mennyit ettél és hogy mennyit sportolsz hetente:))
2014. ápr. 5. 19:55
 4/12 A kérdező kommentje:
De én ezt már nem bírom tovább. Teljesen felemészt, nincs semmi életem, csak a kaján jár az eszem, nem bírom már, itt ülök a szobám sarkában és bőgök, elegem van már, hogy lehet ebből kimászni?
2014. ápr. 5. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen. Ne, fogyókúráz hanem csak egyél napi 3x, és mértékkel. Ha, étkezés előtt iszol nem leszel majd annyira éhes, azon kívül pedig egyél lassan, de sose unalomból!

És sport? Vannak, szolidabbak is, például: gyaloglás,biciklizés,lépcsőzés.

Ezek a lépések nem drasztikusak. Csak, be kell tartani őket, és NEM bűntudatból enni!

2014. ápr. 10. 19:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne hányj! Az egyrészt nem egészséges, másrészt pedig a sportolás és a diéta sokkal hatékonyabb. De azt sem szabad túlzásba vinni. Ne sportolj a nap minden egyes percében, mert nagyon kimerült leszel (és nem csak a mozgás után, hanem mindig). Nem szabad mindenhonnét összeszedett fogyóküratippeket alkalmazni, azt csak orvos írhatja fel, mert veszélyes lehet. Szóval diétázz vagy sportolj, légy kitartó, és meglátod, meglesz az eredménye!
2014. ápr. 11. 16:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Jaj! A hányás tönkre teszi a nyelőcsövet. +Ez, egyenlő a bulémiával, ami olyan rossz mint az anorexia nersova. Na, most is akarsz hányni?

Írj, privátban.

2014. ápr. 26. 15:13
 8/12 anonim válasza:
Most lehet, sokan le fognak pontozni. De leírom, én mivel adtam le több, mint 20 kg-t. Napi 1500 kcal-t ettem, lehetőleg nem üres kalóriát, de egyszer-egyszer belefért még egy szelet süti is, és sosem koplaltam. Este 6 után nem ettem és heti 6x2 órát sportoltam. Az eleje macerás volt, mert az orvos által összeállított kalóriatáblázatot böngésztem folyton, aztán ment fejből is. Most 2000kcal-on vagyok, a sport megmaradt, és tartom a súlyom. Csak ne add fel! 1 hónap alatt nem lehet tartósan sokat fogyni és nem is egészséges. És semmiképp ne hányj!
2014. ápr. 26. 17:33
 9/12 anonim válasza:
Igyál szénsavasat és büfögj ,,,, tapasztalatból tudom vagy vegyél be egy pár puffadásgátlót az is segít
2014. ápr. 26. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is folyton bezabálok. Nagy cucc! Nem kell ojannak lenned mint másoknak. Fogadd el magad ojannak amijen vagy.
2014. ápr. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!