Bezabáltam! Nagyon sok?
Figyelt kérdés
2 szelet tk. kenyér 2 db sonka. 5 falat kolbász, 4 szelet sajt. 2 sport szelet csoki. 6 db csokis milka keksz. 4 db alma. 1 tányér galuska pörkõltel ( nagy adag) 1 tányér zöldség leves. 6 db abonett. Két sok milka csoki. 1 bögre tejes kávé két kanál cukorral és 1 kanál mézzel. Zabkeksz. Amiben liszt, zabpehely, méz tojás...stb van. A zapkeksz kb 1000 kaloria. De a többi nagyon sok, igaz? :/2013. dec. 1. 18:16
1/12 anonim válasza:
Én ennyit eszek meg 2nap alatt:D
2/12 A kérdező kommentje:
* két soR milka
2013. dec. 1. 18:21
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem ez egy heti kajám kb. Csak ma már nem bírtam ki
2013. dec. 1. 18:22
5/12 anonim válasza:
Hát kicsit sok, de majd holnap újult erővel vágsz neki a fogyásnak.
6/12 anonim válasza:
Egészségedre :) Sok vagy nem, már nem tudsz vele mit csinálni (és ne is akarj). Holnaptól, vagy még inkább mostantól tartsd a diétát rendesen
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, csak elegem van hogy folyamatosan fogyozok. Így nem lehet élvezni az életet. Annyi mindent megvonok magamtól, és nagyon rossz!!
2013. dec. 1. 18:32
9/12 anonim válasza:
Akkor ne fogyózz, neked kell eldöntened mi a fontos. A fogyókúra egyébként is csak jojózásra jó, ha valaki tartósan szeretné, akkor nem hetekben kell gondolkodnia, hanem életmódot váltania, ami nem jelenti azt hogy nem fér bele néha lazább kaja, de a mértéket mindig tudni kell tartani. Ha valaki ehhez akaratgyenge, akkor ne akarjon fitnesz modell kinézetet, kár gyötrődni
10/12 anonim válasza:
Fogyózz egészséges és egyszerre finom kajákkal.
Ha eszel kolbászt, miért nem lehet többet enni belőle, viszont hanyagolni a sajtos, abonettes, csokis, tejes, zabos sz.@rokat?
Ha egyszer kolbászt eszel, tojást, zöldség leveset, ez miért nem elég? A húsos, zöldséges ételek olyan nagy megvonást okoznak? Miért kell a kávéba sima tej? Miért nem keversz hozzá tojást, attól is ugyan úgy selymesebb lesz.. ilyen kérdéseim lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!