Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lelkiismeretfurdalásom van!...

Lelkiismeretfurdalásom van! :S Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Egy ideje tőkéletes alakot szeretnék mert már elegem volt a beszólogatásokból.Viszont mindeg változik a gondolkodásmódom ezzel kapcsolatban.Egyszer elegem van az egészből és azt mondom vagy elfogad mindenki olyannak amilyen vagyok(170cm 58kg)vagy nem kell rámnéznie...ennyi.De aztán van hogy egyszerűen rögeszmémmé válik és csak az érdekel hogy tőkéletes legyek.Tudom hogy senki sem tőkéletes csak ami számomra az olyan szeretnék lenni.

Na most az a gondom hogy egyszerűen lelkiismeretfurdalásom van ha eszek :S Pedig nem vagyok anorexiás sőőőőt...mindig eszek csak aztán olyan rossz érzésem van :( A másik pedig az hogy ha kihagyom a tornámat vagy valami akkor is teljesen ki vagyok borulva.Most is nagyon fáradt vagyok és úgy döntöttem nem fogok ma már csak pihenni.De egyszerűen rosszul vagyok ettől!!De nincs erőm mást csinálni :S Már kivagyok teljesen :( Teljesen változnak a gondolataim ezen a téren egyik percről a másikra.Van hogy úgy gondolom "úgy sem fogok ennyitől meghízni :D"de van hogy teljesen kiborulok hogy milyen kövér leszek! Mit tehetnék hogy ne érezzek így?

2011. jan. 11. 19:11
 1/6 anonim válasza:
170 centivel 58 kg? Na ne röhögtess már, épp ez az ideális...
2011. jan. 11. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet...de nem mind1 hogy zsír vagy izom...hát rajtam egy dkg izom sincsen hiába tornázok,mozgok :(...
2011. jan. 11. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Segítsetek lécci!Nem bírom ezt az érzést! :S
2011. jan. 11. 19:39
 4/6 anonim válasza:

Én is ilyesmi helyzetben vagyok. 15/L

Egyébként miket szoktak beszólogatni?

2011. jan. 11. 19:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Húúh hát már kb. leszoktak róla (amúgy csak pár kilóval voltam több...)de annyira bennem maradt :S Most már szinte csak a "drágaa" testvérem szeret állandóan a kinézettemmel törödni :S
2011. jan. 11. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
ne legyél már ostoba
2011. jan. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!