8 kilót le tudnék adni 2 hónap alatt? 176 cm, 16/f
Szeptemberre, sulikezdésre le szeretnék fogyni 78-ról kb.70-re, mert valahogy még sosem sikerült 70-re lemennem. Tavaly ősszel 74 voltam, szépen lassan haladtam a célom felé, viszont a vírus keresztbe tett nekem. Nem tudtam elmenni edzeni, így tavaszra visszajött kb. 6-7 kilo, amiből 3 lement, viszont úgy érzem, hogy rendkívül lassan potyognak le a kilok rólam.
Heti 4-5 intenzív edzőtermi edzés, napi 10 km intenzív biciklizés mellett el lehet-e érnem a 70 kilos célomat?
A kajára igyekszem odafigyelni, viszont sajnos elég nehezen tudom megállni, hogy ne egyek meg egy tányér bolognait például. A kalóriákat igyekszem számoni, és nem tudom, hogy ez elegendő-e. Nem szeretnék puffasztott rizsen és salátán élni, szóval olyasmire gondoltam, hogy kitűzni egy kalóriahatárt, ami felé nem mehetek, viszont kis túlzással bármit ehetnék. Szüleim nem engedik a fehérjepor és bármi ilyen cucc használatát, így a fehérjebevitel nem lesz minden nap kimaxolva.
Tehát a kérdésre visszatérve: ezekkel a módszerekkel összejöhet-e 2 hónap alatt az a -8 kilo?
A válaszokat előre köszönöm!:)
Köszi a válaszokat!
#2 ez az összetett mondat több sebből is vérzett, de köszi neked is! Valószínűleg ha "körülrajongás" van, akkor ez ad valami féle motivációt, hogy folytassam tovább, és ez a cél. Szeretnék viszonylag rövid idő alatt valami változást elérni, hogy lássam magamon, és lássák az emberek, hogy van értelme edzeni, és nem csak koptatom a gépeket az edzőteremben.
#6 köszi a válaszod! :)
Én úgy tudom, hogy heti 1-1,5 kilo leadása még az egészséges kategóriába tartozik, ebből kiindulva írtam ki a kérdést. A 4-et reálisnak látom én is, de ha nem jön össze, akkor se hagyom abba, egyszer úgyis összejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!