Lehetseges 2 honap alatt 15 kilot fogyni?
Ma kezdenem el...
Ugy gondoltam hogy naponta zsiregrto torna gyakorlatokat tsrtok 1h hosszasakat illetve este nem eszek mar kb delutan 4 utan semmit..
Sikerulhet igy?
Van rajtam bkven felesleg 20 kilo is.. sajnos, de most nagyon elszant vagyok
Hát biztos ne úgy csináld hogy 4 óra után nem eszel.Inkább 6kor vacsizz valami könnyed kaját.
Nem tudjuk hány kiló vagy és hány cm és a napi energiaszükségletedet sem tudjuk.
NE KOPLALJ MERT TÖBB FOG VISSZAJÖNNI.
EGYÉL normálisan.
Egyél többször keveset.
Nem tudom de ha csak 20 kg felesleged van akkor a 15 kg nem annyira reális de ezt mint már írtam sok mindentől függ.
Koszi a valaszokat :) 154 cm magas vagyok es most 72 kilo vagyok... nem vagyok kover alkat... es sztem ez a plusz 15 kg, 20 kg sulyfelesleg szerintem viszonylag hamar leadhato 2 honap vagy mx 3 honap alstt... de talan eleg lenne 10 kilot is fogynom... mivel rajtam 5 kilo is nagyon latszik... mivel kicsi vagyok 154 cm...
Szerintetek?
"zsiregrto torna gyakorlatok"
Ilyen nem létezik.
Nyugodtan lehet vacsorázni is. Arról hogy mit eszel, semmit nem írtál pedig az a fontos, nem az, hogy mikor. Nyilván nem kell este befalni a hűtőt, de a mikor kérdést nagyon durván túlreagálja mindenki.
Eddig ettem MINDENT, kolbaszt, sonkat, feher kenyeret... a leghizlalobb kajakig es nem mozogtam...
Mostantol azaz matol tojasokat estem, kevesebb kenyeret, pl bem szeretnek minden nap enni kenyeret... ha eszek is mindenbol akkor keveset.. vagy nem tudom :)) pribalok tobb zoldseget enni, almakat..
Mit javasoltok?
De szerintetek 2 honap alatt sijerult 15 kilot fogynom ? Ugy b nem vagyok kover alkalt, tenyleg sulyfelesleg ez a 15 kilo... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!