Miért hízok 1600kcallal?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 18:19
1/9 anonim válasza:
1. mert nagyon alacsony vagy és 1600-nál is kevesebb kellene a fogyáshoz
2. (valószínűbb) azt gondolod, hogy 1600 kcal, de valójában többet eszel.
2/9 anonim válasza:
számold ki az interneten, hogy mennyit kéne fogyasztanod. itt van egy jó kalkulátor:
(és arra vigyázz, hogy az x kalória nagyrésze ne csak cukor legyen, mert attól tényleg csak hízni tudsz. táplálkozz változtosan.)
3/9 anonim válasza:
Akár egy 140 cm-es 40 kg-os lány vagy, akár csak elszámolod magad, a legvalószínűbb, hogy még csak pár napja kezdted az egészet, és a természetes súlyingadozást hiszed hízásnak.
Ha komoly kalória többletben lennél(kötve hiszem), akkor sem híznál mérhető mennyiséget pár nap alatt.
4/9 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok és 44 kg
2021. jún. 28. 20:56
6/9 anonim válasza:
Nem hízni, hanem tönegnövelni kellene, azaz izmot felszedni. Gyúrás!!
7/9 A kérdező kommentje:
Én így tetszek magamnak.Amúgy nem vagyok vékony,átlagos a testalkatom.
2021. jún. 30. 16:02
9/9 anonim válasza:
44kg-val minden csak nem átlagos a testalkatod, ez konkrétan pár kg-ra van a kórosan soványtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!