Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit esztek reggelire, ami...

Mit esztek reggelire, ami édes, de nem zabkása?

Figyelt kérdés
És kb 300 kalória?
2021. jún. 15. 07:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
croissant eperlekvárral
2021. jún. 15. 10:49
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Azokon kívül amiket már írtak, én még zablepényt vagy túrógombóc tejbegrízt szoktam csinálni. A zablepényhez egy tojást összekeverek 10-20 gramm zabbal, egy kis édesítővel, fahéjjal, illetve attól függően hogy a zab mennyi tojást vett fel, lb 10 gramm fehérjeporral. Ilyen sűrűbb amerikai palacsinta állagúra keverem, serpenyőbe öntöm és megsütöm egy kevés olivaolajon, aztán natúr joghurtot és gyümölcsöket szoktam a tetejére tenni.

A túrógombóc tejbegrízhez annyi evőkanál rizslisztet keverek a forró tejhez, amennyi dl tejet használtam (én zabtejből szoktam). Teszek hozzá édesítőt, egy kevés citromhéjat, sűrű tejbegríz állagúra főzöm, aztán teszek bele túrót (ránézésre, amennyit jónak látok), és a tetejére ennek is joghurtot teszek, egy kevés poreritritet néha, illetve bogyós gyümiket. Nagyon finom, és tényleg olyan íze van, mint a túrógombócnak.

2021. jún. 15. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
BelVita jó reggelt szelet
2021. jún. 15. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Banán turmixot szoktam enni. Attól függően hogy épp hogyan szeretném enni 1-3dl tejet összeturmixolok egy banán és utána keverek hozzá cornflakeset vagy mogyorót és étcsokit. Ha csak úgy magában iszom akkor meg szoktam hozzá keverni kakaóport és mézet.
2021. jún. 16. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Tojás+banán palacsinta, hozzá egy kis gyümölcs!
2021. jún. 17. 22:43
 16/16 anonim válasza:
banán+őszibarack
2021. jún. 22. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!