Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány gramm szokott lenni az...

Hány gramm szokott lenni az ebéded?

Figyelt kérdés

Hetente többször natúr csirkemell és barnarizs az ebédem. De olyan kevés kalória és szénhidrát, hogy kellene valamit ennem mellé. (nem vagyok éhes, csak ilyenkor nincs meg a napi 1200 kcal)

150 g csirkemell és 50 g rizs nekem bőven elég, ez 300 kalória sincs.

Elég legyen ennyi, vagy mit tegyek még hozzá?

2021. jún. 8. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségeket egyél mellé esetleg, vagy nagyobb adag csirkemellet, esetleg egy kis alacsony kalóriás nasit utána.
2021. jún. 8. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
150g hús/300g zöldség+ zsiradék amin a párolt zöldségeket átsütöm fűszerekkel. Az esetek 90%-ában ilyen az ebédem.
2021. jún. 8. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 40g rizs+100g csirke+150g zöldség az ebédem. Ehhez még Jób a kokuszzsir, amin kisutom a csirkét. Lehet kevésnek tűnik, kb 300kcal, de én 5szor eszek a nap folyamán ilyen kis adagokat szépen egyenletesen elosztva. Egyél zöldségeket ebedre 100-150g nyugodtan mehet. Ez így nekem akkora adagra szokott kijonni, hogy egy nagy mélytanyerba kell tennem, mert a laposon el se fer:D pedig tok kevés kaloria
2021. jún. 8. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!