Hány kalóriával nőhetett meg a kalória bevitelem?
Növeld a bevitelt, vagy a kórházban fogsz kikötni. Eleve kész csoda, hogy még nem vagy ott, lehet valamit elszámolsz, mert ennyi bevitellel, ennyi idő alatt már a föld alatt kéne legyél.
Minimum 1400! és ehhez hozzá kell adni még azt is, amit sporttal elégetsz!
Ha ezt nem érted meg, akkor hajrá, de a kórházban úgyis visszaszoktatnak majd lassan a nagyobb dózisú kajákra, mint a fogoly- és koncentrációstáborból menekülteket annó. Akkor pedig úgy visszafogod hízni azt amit leadtál, ahogy volt. Még lehet, hogy többet is szedsz vissza. <jojózás> <= lelassúlt anyagcsere, vitamin- és ásványi anyag hiány, szervi problémák az alacsony kalória bevitel és a vitamin-, valamint ásványianyag szint miatt. Felléphet minőségi éhezés is az alacsony fehérje bevitel miatt.
Annyi lemarast, hogy ne kezdj egyből 1400-at enni, mert abból lehet gond is, mert hirtelen lenne.
Lassan, fokozatosan növeld. Felmehetsz majd egész 1800-2000-ig, csak lassan, idővel, várd ki, ahogy a szervezeted hozzászokik egy-egy lépcsőfokhoz, majd csak utánna növeld. Valószínűleg év végére túlleszel rajta, de ez hatalmas baromság volt. Valószínűleg így is visszahízod majd a jó részét a jojózás miatt, ahogy írtam.
170 cm vagyok 57-58 kg.Egy plázàban dolgozok.Nagyjából akkor hasonlóak az adataink.Átlagosan 2000 kcalt fogyasztok (szàmolom).Minimum 1600-at max 2300-at,attól függ,hogy alakul a napom.
Amúgy érdekességként leírom,az első lezárások alatt 3 hónapot itthon ültem (de tényleg csak ültem)és napi 2500-3000 kcalt ettem (ittam :P )
3 kg hízás lett a vége. (61kg voltam tavaly ilyenkor).
De hogy a kérdésedre válaszoljak.Az okosórám szerint munkanapokon 400 kcallal használok többet,a telefonom szerint meg 200-zal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!