1200 kalóriával mennyit fogyhatok kb egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan kérdezték már, de vannak akik le sem írták mennyi a súlyuk stb.
Én 17 éves vagyok,174cm és 74kg.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
2021. márc. 9. 11:29
1/5 anonim válasza:
Heti 0,5-1 kg fogyás a normális. Ha rendesen étkezel és sportolsz is akkor egészségesen le tudsz adni 4-5 kg-t is akár.
2/5 anonim válasza:
Én is csináltam régen ezt az ezermittudoménmennyi kalóriát, meg mikromakró okosságot, de a reggeli fánkok, délutáni piték rendre elrontották 😀
3/5 Kertész Körte válasza:
Itt a sport és az sem mindegy, hogy az az 1200 kalória miből tevődik össze.
4/5 anonim válasza:
1200 eleg keves. Max ha egesz nap fexel. Ha sportolsz meg melozol akkor az nem eleg. Gogyni biztos fogsz de nem csak zsirbol es semmi alakod nem lesz
5/5 anonim válasza:
Ez így nem elég infó.
Ha eddig megettél 3000 kalóriát egy nap akkor hirtelen egyik napról a masikra az 1200 bazi kevés lesz és előbb-utóbb rádjön a falásroham.
Csak referencia egy kakaóscsiga kb 450 kcal.
Fokozatosan csökkentsd a kalóriabevitelt.
Es figyelj a makrókra (feherje, szenhidrát, zsír).
Feherjeből kezdd 1 g/testsúlykilogrammal majd fokozatosan (teljen el 3-4 hét) növelheted PICIVEL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!