Valamit nagyon elrontok?
A kaloriabazis.hu segítségével elkezdtem odafigyelni magamra. 170 centi vagyok 72 kilóról indultam 4 hete és 65 kiló lenne a cél nyár végére (ezt állítottam be hirtelen, hogy tudjon számolni). Így 1500 kalóriát fogyaszthatok. Ezt tudom is tartani napi 3-4 étkezéssel, fél óra sportolással és 3-4 liter folyadékbevitellel.
A problémám ott van, hogy szinte megállt az emésztésem. Az első héten nem volt gond, de utána nagyon lelassult. Akár 4 napig kimarad a nagydolog. Ha több gyümölcsöt ennék, akkor túllépném a kalórialimitet.
Mit kellene máshogy csinálnom? Vagy van valamilyen táplálékkiegészítő a gondomra?
Nem a kalóriahiánytól állt meg az emésztésed, az biztos. Mikből rakod össze azt az 1500 kcalt? Mert nagyon nem mindegy.
Amúgy a teljes kiőrlésű, magvas pékáru, zöldség minden étkezéshez kb meg tudja oldani a dolgot, csak akkor az egész napi étrendet úgy kell megtervezni.
Igen, ahogy írjátok, zöldséggel mindenképp bővítenem kell. Mellé kipróbálom az útifű maghéjat.
Nagyon köszönöm mindannyiótoknak!
Nekem is az vált be, mint, amit a #2-es válaszadó írt, én is ezt tudom ajánlani.
És igen, az útifűmaghéj csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!