Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valamit nagyon elrontok?

Valamit nagyon elrontok?

Figyelt kérdés

A kaloriabazis.hu segítségével elkezdtem odafigyelni magamra. 170 centi vagyok 72 kilóról indultam 4 hete és 65 kiló lenne a cél nyár végére (ezt állítottam be hirtelen, hogy tudjon számolni). Így 1500 kalóriát fogyaszthatok. Ezt tudom is tartani napi 3-4 étkezéssel, fél óra sportolással és 3-4 liter folyadékbevitellel.

A problémám ott van, hogy szinte megállt az emésztésem. Az első héten nem volt gond, de utána nagyon lelassult. Akár 4 napig kimarad a nagydolog. Ha több gyümölcsöt ennék, akkor túllépném a kalórialimitet.

Mit kellene máshogy csinálnom? Vagy van valamilyen táplálékkiegészítő a gondomra?

2021. máj. 28. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyél rostban gazdag ételeket, igyál sok vizet, teát (főként zöld, vagy fekete teát), esetleg kávét, sportolj sokat. Ennél többet nem tudok mondani, ha nem oldódik meg és a fogyás sem megy úgy, ahogy eltervezted, akkor konzultálj egy dietetológussal. Egyelőre még várj egy keveset, hátha csak meg kell szokja a szervezeted a váltást.
2021. máj. 28. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg reggel, éhgyomorra egy nagy pohár vízbe beletenni 2 evőkanál zabkorpát, vagy lenmagpelyhet, vagy egy evőkanál útifűmaghéjat! Keverd fel, 1-2 percet hagyd állni, idd meg, és igyál rá még egy pohár vizet. Utána a reggelivel egy fél órát várj. Nekem ez sokat segített.
2021. máj. 28. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Útifűmaghéj, chia puding, több folyadék segíthet. De ha túlléped a kalóriát, szerintem nem egy kis plusz gyümölcs lesz a ludas, nem feltétlen abból érdemes kevesebbet enni.
2021. máj. 28. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó az étrend. Sok zöldség kell.
2021. máj. 28. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kalóriahiánytól állt meg az emésztésed, az biztos. Mikből rakod össze azt az 1500 kcalt? Mert nagyon nem mindegy.

Amúgy a teljes kiőrlésű, magvas pékáru, zöldség minden étkezéshez kb meg tudja oldani a dolgot, csak akkor az egész napi étrendet úgy kell megtervezni.

2021. máj. 29. 08:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, ahogy írjátok, zöldséggel mindenképp bővítenem kell. Mellé kipróbálom az útifű maghéjat.

Nagyon köszönöm mindannyiótoknak!

2021. máj. 29. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az vált be, mint, amit a #2-es válaszadó írt, én is ezt tudom ajánlani.

És igen, az útifűmaghéj csodákra képes.

2021. máj. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!