Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Bevalt gyors diéta?

Bevalt gyors diéta?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan diétát szeretnék csinálni amivel gyorsabb eredményt erhetek el mint az életmódvaltassal, persze miután lement a sulyfeleslegemből valamennyi életmódvaltassal folytatnám, de szeretnék most gyorsabb eredményt elerni az esküvőmig. Valakinek esetleg volt diéta ami bevalt?
2021. máj. 16. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Lefekvés előtt 3 órával lehetőleg ne egyél, vagy ha mégis akkor valami könnyűt. Ezt csak azért mondom, mert a 18:00 óra után tilos étkezni dolog egy fa..ság.
2021. máj. 17. 01:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy az edzés jó, nem azért írtam ezt, mert nem szeretnék edzeni, hanem mert azt írja mozogjak, oké hogy mozgok de az étrend a legfontosabb, ha mozgok de nem figyelek oda hogy miket eszem hiába edzek, maximum a jó közérzetet érem el vele. Írni fogok, hogy hogy sikerült és köszönöm mindenkinek!
2021. máj. 17. 06:30
 13/16 anonim ***** válasza:
A mozgás segít zsírt csökkenteni és izmot építeni, míg a tervezett koplalás ugyan csökkentené a zsírt, de a meglévő izmaid tömegét is.
2021. máj. 17. 08:31
 14/16 anonim ***** válasza:

told fel a fehérjebevitelt, csökkentsd alacsonyra a szénhidrátot, legyen elég zsírbevitel, és menj sokat sétálni/futni. garantált siker. kb. 1300 kalória - 130g fehérje, 120-130g szénhidrát, 30g fehérje. 15-20 kilót ne tűzz célul, már 10 is sok, de meglehet. kár, hogy csak most derült ki számodra, hogy esküvőd lesz, a másik kár, hogy nem fogadod el ezt a helyzetet úgy, ahogy a jövendőbelid nyilván elfogadja.

értem én, hogy a nagy napon mindenki szeretne jól kinézni az örökre megmaradó fényképeken, de mi értelme, ha mondjuk 10 év múlva csak azt mondod 20-25 kilóval többel, hogy “emlékszel apjuk, mikor úgy megtoltam azt a diétát, egész jól néztem ki 2 hétig”...

sokkal jobban éreznéd magad az esküvőd napján, ha nem görcsölnél erre (többek között nem lennél rosszul az aznapi sok kajától sem). boldog és sugárzó leszel a fényképeken, nyugi - de akkor nem, ha folyamatosan arra gondolsz, hogy hú, csak 7 kilót fogytam 10 helyett. most ez a helyzeted, fogadd el, akár ne is változtass az étkezéseden, ráérsz ezzel foglalkozni az esküvő után - pláne mert ha most rosszul csinálod (pl. koplalás) a cél érdekében, akkor hosszú távon sokkal többet àrtasz magadnak.

2021. máj. 17. 09:21
 15/16 anonim ***** válasza:
*30 zsír akart lenni a második fehérje
2021. máj. 17. 09:22
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
900 kalória naponta. De vigyázz, neogy jojó legyen a vége.
2021. máj. 18. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!