Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Bevalt gyors diéta?

Bevalt gyors diéta?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan diétát szeretnék csinálni amivel gyorsabb eredményt erhetek el mint az életmódvaltassal, persze miután lement a sulyfeleslegemből valamennyi életmódvaltassal folytatnám, de szeretnék most gyorsabb eredményt elerni az esküvőmig. Valakinek esetleg volt diéta ami bevalt?
2021. máj. 16. 22:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

“Valamennyi életmódváltással folytatnám”

A valamennyi nem elég. Pfuu🤦🏻‍♀️

Csinálj víz diétát azt’ bele is pukkadsz.

Ne várjunk már gyors fogyást a semmitől. Vagy mondhatok olyat, hogy gyomorelzáródás, nagy stressz, rák.... biztos hamar fogsz fogyni.

Inkább mozogj.:) a te érdeked

2021. máj. 16. 22:34
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Mikor lesz esküvő?
2021. máj. 16. 22:53
 3/16 A kérdező kommentje:

Súlyfeleslegemből valamennyi. Bocsánat nem tettem vesszőt így félre érthető.

És hiába mozgok, az csak a 20% az étrend a fontos.

Ilyen kommentek nem érdekelnek! Aki tud segíteni, ha valakinek bevalt valamilyen diéta kérem csak az írjon ide. Leírtam mit szeretnék tudni, nem a kioktatást. Köszönöm szép estét

2021. máj. 16. 22:53
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Kalóriaszámlálás

[link]

Itt kitudod kalkulálni. 1 hét alatt akár fél-1 kg is fogyhatsz edzés nélkül. De ha még edzel is mellé, még jobb eredményt érhetsz el.

2021. máj. 16. 22:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Július 10.és kB 10 kg-tól szeretnék megszabadulni, de még az sem a cél inkább 15-20kg. Viszont egyelőre a 65kg-t tűztem ki célnak. 75kg vagyok és 155cm😕
2021. máj. 16. 22:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

15-20 kg az rengeteg ennyi idő alatt, a tested nem viselné jól.

Ha napi 900 kalóriánál nem viszel be többet, akkor biztos, hogy sokat fogsz fogyni. Ha nem nagyon akarsz tornázni, akkor sétálj sokat mindennap. De a legjobb az lenne, ha egy pár gyakorlatot megcsinálnál napi szinten, nem kell annyira intenzívnek lennie.

Este 18:00 után már ne egyél semmit.

Sok sikert !

2021. máj. 16. 23:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és természetesen csak vizet igyál, a cukros üdítőket hanyagold, maximum light vagy zéró.
2021. máj. 16. 23:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kemény diétával elérhető szerintem, kicsit több mint heti 1 kg kellene fogyni (ami már nem egészséges, de ez most gondolom nem számít) semmilyen nasi nem fér bele, és a kalória számlálást javasolnám. Az hülyeség hogy a mozgás csak 20 %... Nem is értem hogy ezt honnan vetted..

Rengeteg edzés mivel ahogy levettem, nem kevés felesleg van rajtad, így az elején könnyebb a fogyás. Ne hidd azt hogy csak éhezéssel menni fog. Igenis állj neki mozogni min 1 óra kardió minden nap és ha a kalóriában is benne maradsz, akkor menni fog.

Ajánlom figyelmedbe a kalória bázist. Majd írd meg hogy sikerült-e :)

Még 1 tanács :) legközelebb, ne esküvő előtt 2 hónappal akarj leadni min 10 kg-t

2021. máj. 16. 23:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha fontos hogy lefogyj az esküvőre nem olyan nagy ár érte az edzés is.
2021. máj. 17. 00:07
 10/16 anonim ***** válasza:

A ruhánál nem fog gondot okozni az utolsó pillanatos fogyás? Nekem egy időben használt az Ursula Summ féle szétválasztós diéta (ez életmód olyan szempontból, hogy ezek csak receptek), amiben az a lényeg, hogy vannak semleges, fehérje, valamint szénhidrát kategóriájú ételek, és a két utóbbi fogyasztása között el kell, hogy teljen legalább három óra. Ez arra jó, hogy a szervezetet nem terheljük annyira a vegyes táplálkozással, könnyebb az emésztésnek.

Én nem mennék 1200 kcal alá.

2021. máj. 17. 01:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!