Fogyózás és több ?
Tehát lefogytam 8 kilót 2 hónap alatt. Sajnos utólag belátom elég drasztikus diétát követtem.
Számoltam minden nap a kalóriákat, átlagban 550-et ettem, tudom hiba volt, kis adagokat ettem, összeszűkült a gyomrom stb. nekem fogyáshoz a napi kalóriaszükséglet elég kevés (1100kcal) mivel különösen alacsony vagyok, 148 cm. 46 kg voltam, most vagyok 38-39.
Én sajnos még mindig ducibbnak látom magam, pedig sokan mondják milyen jól nézek ki.
Az utóbbi időben fáradékonyabb is voltam (nem csodálom) többször rávettem magam, hogy ez így nem mehet, többet kell ennem, de kb. egy öt napja eszek (már) napi 7-800 kalóriát, jövő héten már 8-900 lesz és így megyek szépen felfele.
Gondolom mondanom sem kell, anyagcserém belassult.
De igazából a lényeg hogy ezzel a módszerrel vissza tudom normálisra állítani a napi kalóriaigényemet és az anyagcserémet?
És, hogy ezzel a magassággal normál ez a súly? Vagy testképzavarom van, mi lehet?
A fogyás természetesen megállt az utóbbi 5 napban, sőt a súlyom talán picit feljebb is ment. Ez normális? Vissza tudom állítani az anyagcserém és a kalóriafogyasztásom, vagy ez már biztosan jojó?
38 kiló, " ducibbnak látom magamat". Hát ezen berosáltam.
Pszichiáter!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!