15 -20 kg felesleg van rajtam.es sajnos mar jo ideje probalom a fogyozadt elkezdeni, eddig nem sierult, adnatok tippet?
Hogyan fogjak neki?
Sajnos nehezen tudom ravenni magam, hogy kevesebbet egyek, vagy tobbet mozogjak :(
Segitene valaki?
155cm es 70 kilo vagyok :(
Igen, valoban keves akaraterovel birok :(
Ti hogyan kezdenetek neki?
Én 80 kilóval indultam, szintén 155 cm magas vagyok. (Kezdő vagyok én is de hátha tudok segíteni) Eddig 3 kiló ment le, ami ad amúgy is lendületet hogy igen, valamit csinálok aminek egy kis eredménye van 🙂 Egyébként először megnézném hogy mennyit eszek pontosabban (kalóriabázis ebben is segítség), majd azon próbálnék változtatni kis lépésekben. Én imádom az édeset, a bögre teába szerintem vagy 6 kocka cukrot is képes voltam beletenni, a 3in1 kávéba szintén vagy hármat 😄 Lassan csökkentettem pl ezt is, kb fél hónap múlva már nem tettem egyet se bele ☺️ Nem is olyan rossz az úgy. Szóval nem kell azonnal drasztikus fogyózásba kezdeni, inkább életmód váltás legyen a cél.
Szerintem kezdésnek teljesen jó hogy felismerted azt, hogy ez így nem jó. Én is a tükörbe nézve, illetve a rólam készült képeket nézve döntöttem el, hogy nem szeretnék így kinézni, nem szeretnék a plusz súly miatt beteg lenni.
Sok sikert kívánok Neked!
Én 155 centivel és 62,5 kilóval kezdtem. Folyton égett a gyomrom, nehéznek éreztem magam, és nyáron semmit sem tudtam felvenni, amiben kinéztem volna valahogy. További motivációt jelentett, hogy halottak napján kimentünk a temetőbe, és a friss sírokon láttam, hogy rengeteg a 60 körüli vagy még fiatalabb halott. 36 éves vagyok, nem szeretném húsz év múlva bedobni a törölközőt.
Januárban úgy döntöttem, van fél évem, hogy nyárra formába hozzam magam. Először elhagytam a lisztet és a cukrot - a cukrot teljesen, a lisztet igyekszem kerülni, de főtt tésztát néha eszem -, két hét múlva pedig elkezdtem futni. Két hete húst sem eszem - apukám 25 éve vega, volt honnan venni az ötletet -, igazán ezzel indult meg a fogyásom, és kifejezetten izgalmas ételeket gyártok azóta. Nem tartom magam vegetáriánusnak, nem mondom, hogy többé nem eszem húst, de most ez nagyon jó így.
Eddig 3 kilót fogytam, nem is terveztem gyorsabban, nyárra meglesz, amit terveztem, és újra kétrészes fürdőruhát fogok hordani.
Kalóriát én nem számolgatok, próbáltam, de nem jött be.
Én 172cm és 82kg voltam mikor elkezdtem. 20kg-tól szabadultam meg kevesebb, mint 1 év alatt, nem volt könnyű, de muszáj volt rendbe tennem magam, mert babát szerettem volna. Heti 4 nap itthoni torna volt eleinte, később 3nap futás 5-10km és 2nap fallabda + sok sok séta/túrázás. Az étkezésben pedig a 160grammos diétát követtem :)
Elhatározás kérdése! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!