Felek hogy ha abba hagyom a fogyozast vissza hizom létezhet ilyen így? Többi lent
Az én szervezetem úgy működött, hogy fogyás után 7 hónapig tartanom kellett az új súlyomat, hogy ne szerezzem vissza a kilókat.
53 kgból 7 kg nekem soknak tűnik, ha fokozatosan visszamegy rád, az sem baj. Értem, hogy ezen felül nem akarsz kilókat, ezt el tudod kerülni. Nem akkora probléma, ha valóban fontos neked ez a fotózás.
Szerintem ha 5-öt adsz le, az is meglátszik. Ez a 45 pontos kikötés?
Én nem számolgtom a kalóriákat, egy nagyon egyszerű nézőpont vált be: a gyomrom nem "moslékosveder", hogy egyidőben minden ott kavarogjon, nem keverem a táplálékokat, ha pl. valaminek az emésztési ideje 2 óra, akkor a gyomromat addig nem terhelem más típusú kajával.
A cukron és a fehérliszen kívül azt eszem, amit kívánok, de már nem kívánom az egészségtelen, szervezetet megterhelő ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!