Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek létezhet az, hogy...

Szerintetek létezhet az, hogy valakit -10 kg-mal könnyebbnek néznek, vagy inkább csak nem akarják megbántani?

Figyelt kérdés

Én 85 kg/176 cm/lány vagyok (tudom, hogy le kell fogynom...), de tegnap 75-nak tippeltek. Szerintetek ez a jóga miatt meg az otthoni tornázás miatt lehet, mert már 2 éve rendszeresen tornázom, vagy csak nem akarnak elkedvetleníteni?

Veletek történt már ilyen?

2016. aug. 8. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen látszik meg mindenkin a súlya.
2016. aug. 8. 14:57
 2/12 anonim válasza:
Engem 15kg-mal könnyebbnek néztek és biztos vagyok benne ,hogy az illető nem azért mondta mert nem akart megbántani.. tény és való én is "vékonyabbnak" látom magam mint amennyi vagyok pedig tudom nagyon jól,hogy mennyi az annyi..
2016. aug. 8. 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Aki nem kövér, sosem volt, az egyszerűen nem tudja megtippelni, mert nincs mihez viszonyítania. Mi, akik kövérek vagyunk, vagy voltunk, mi pontosan tudjuk, hogy ha én X kilósan így néztem ki, akkor a másik ahhoz képest nagyobb, vagy kisebb, de akkor már könnyen meg tudom tippelni a pontos súlyát. Plusz lányoknál kort és súlyt mindig inkább kevesebbet szokás mondani, nehogy megbántódjon.
2016. aug. 8. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
nyugodj meg, a jóga, és az ehhez hasonló otthoni torna senkin se látszódik meg. Felesleges csinálni.
2016. aug. 8. 15:55
 5/12 A kérdező kommentje:

Azért a jóga nem csak meditáció meg légzőgyakorlatok.

Ha elmennél egy haladó szintű jógaórára garantáltan megizzasztana. Kár lebecsülni.

2016. aug. 8. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
a napon ülés, a futás is megizzaszt, de nem leszek tőle erőssebb.
2016. aug. 8. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Engem sem tudtak soha pontosan megtippelni.

Rohadt kövér vagyok de teljesen eloszlik rajtam(se toka,se sörhas,stb)

Mindenki 100-110 et tippel pedig majdnem 135 vagyok.

És nem akarnak jofejek lenni, nekem csak paraszt barátaim vannak :D

Szal valszeg rajtad se látszik annyira.

2016. aug. 8. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért azt vegyük figyelembe,ha egy ducibb lány kérdezi hány kilónak látszik sem én,de más sem akraja az igazat mondani nehogy megbántsa. Viszont te magasabb vagy amit rendszerint az emberek nem tudnak hova tenni és mindig a súlyát a 160cmeshez mérik. Legalábbis én mindig nagyon véony voltam és magas,emiatt olyan súlyokat tippeltek nekem h 40kg meg hasonlók,holott ilyen 53 voltam,szóval érted a kis termetű emberekhez mérnek.
2016. aug. 8. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Nézd meg a linket:

[link]

2016. aug. 8. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Te talán meg tudod tippelni, mások hány kilósak? Na, ugye!

Az emberek 99 százaléka nem tudja ránézésre a másikról megmondani, hogy hány kiló. 10-20 kilókat simán tévednek, többet is. Kövér embernek illik kevesebbet mondani, abból nincs sértődés.

2016. aug. 8. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!