Csak most kezdtem az update-t é mégis könnyebbnek, fittebbnek érzem magam mint előtte. Miért?
Nagyon jó.Én 9 hó alatt 30 kilót fogytam Norbi módszerével.
Olvastam erről is vmit,de most nem jut eszembe az egész,féligazságot meg nem akarok írni.
A lényeg, ha vmit eszel délelőtt akkor délutánra fáradt,enervált leszel. Gondolom ezt a vmit hagyod ki reggel. Ha megtalálom az írást,visszajövök és bemásolom.További sok sikert!
Sziasztok! Első vagyok. Ugy kezdődött,hogy elolvastam az első 2 könyvet. Fehér kenyér helyett teljes kiörlésű.Kevesebb, és szigorúan 3-ig. Burgonya,rízs,cukor elhagyva. Vettem fruktózt, cukor helyett+ süssinát kávéba,teába. Nagyon édes szájú vagyok. Norbi puding és Norbi túró rudi a megoldás. Tészta teljes kiörlésű durum. Kb.10 kilót fogytam már mikor mozogni kezdtem. Szobabiciklivel, lépcsőzéssel. Tavasszal kezdtem,karácsonyig bírtam. Ott a mákos beigli volt a hibás!!!!
Most kezdem újra és nagyon jó lenne, ha hasonló cipőben járókkal levelezhetnék. Tartanánk egymásban a hitet és tapasztalatot cserélnénk. Ha lenne kedvetek hozzá jó lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!