Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha valaki egy hétig nem eszik...

Ha valaki egy hétig nem eszik majd utána elkezd enni de még mindig többet éget mint eszik akkor is visszahízza?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki szólna, hogy ne csináljam: nem szeretném csinálni. Meg vagyok elégedve a súlyommal de mostanában elkezdett érdekelni ez a téma. Szóval ha valaki mondjuk egy hétig csak vizet iszik, víz böjtöl és lead mondjuk 4 kilót (ami főleg/csak víz) majd utána héten már elkezd enni viszont egy nap mondjuk éget 2000 kalóriát de csak 1000-et eszik akkor is visszahízza? Mert mindenhonnan azt hallom, hogy "jaj, ne csinálja senki mert utána a dupláját szedi vissza". De a fogyás lényege, hogy többet égess, mint amit beviszel szóval hiába kezdtél el enni egy hét után, akkor nem hízza vissza az ember, nem? Mert még mindig kalória deficitben vagy.

2021. máj. 6. 13:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
28%
Aki nevelt sertést tudja. Rohadt sokat kell beleadni, és direkt el kell keríteni, hogy ne tudjon mozogni se. Több kalóriát adsz neki, mint amennyit igényel. A 18-as fiú nem nevelt disznót és fogalma sincs se a fogyásról, se a disznónevelésről se. Úgy látszik vegán a fiú, csak okoskodik. :) Aki tudja hogy lesz a semmiből valami, az írjon már, mert az ingyen energia.
2021. máj. 6. 23:47
 22/26 anonim ***** válasza:
54%

17-es ennyire rosszul fogalmazok? Na jó leírom még egyszer utoljára, mert nem akarom, hogy a kérdező összezavarodjon, utána kiveszem a kérdést a figyelt kérdések listájáról.

1. Alapállapot. Jóska az alany. Kereken 100 kiló. 3000 kalóriára van szüksége egy nap ahhoz, hogy tartsa a súlyát.

2. Elkezd koplalni, 7 napig nem eszik semmit. Sok súlyt veszít? IGEN. Zsírt veszít? NEM! Kiürülnek a szénhidrát raktárai, ami megkétné a vizet.

Tegyük fel, hogy tovább csinálja mint 7 nap. Fog fogyni? IGEN! Továbbra is csak vízből fog fogyni? NEM! Huzamosabb ideig kalóriadeficitben van, szóval szépen lassan elkezd fogyni a zsírja, izma.

De kanyarodjunk vissza. Ott tartottunk, hogy Jóska 7 napja nem evett (ami rövid idő, ennyi idő alatt senki ne akarjon lefogyni!). Lement róla több kiló is, tegyük fel kereken 10 kiló. 100-10, most pontosan 90 kiló.

3. Jóska újra elkezd enni, de a 3000 helyett 1500 kalóriát visz be. Fog hízni? NEM! Hiszen kevesebb kalóriát visz be, mint amennyi kell a testúlyának megtartásához. Ennek ellenére egy kicsit vissza fog ugrani a súlya? IGEN! Mivel ha tegyük fel az 1500 kalóriából 800 kalória szénhidrát volt, ami egész pontosan 200 gramm szénhidrátnak felel meg, akkor az még 4-szer annyi vizet képes megtartani. A víztől állt vissza a súlya? Közvetve igen. Lehet a víztől hízni? nem tudom kedves 17-es honnan vette ezt én sehová nem írtam ilyet, nem lehet tőle hízni.

4. Szóval Jóska, miután 7 nap alatt 100 kilóról 90 kilóra "fogyott", majd újra elkezdett enni, de csak keveset, pár kilót máris visszaszedett, mondjuk azt, lett 95 kiló.

Remélem mindenkinek érthető így, nem kell engem keresztrefeszíteni :D

SZóval kedves kérdező: Nem, vissza hízni nem fogod, de a súlyod az nem is annyi lesz, mint amennyit 7 nap után a mérleg mutat.

További jó értetlenkedést! :D

2021. máj. 6. 23:53
 23/26 anonim ***** válasza:
49%
Úristen, 22-es.. Megérdemled a Darwin díjat, de tényleg. Te tényleg sose éheztél még.. :)))) Mikor munka nélkül voltam 1 hónapig sült lisztet sütöttem. Fogytam? Igen. Zsírból? Igen. Látható is volt. Te tényleg igazi Darwin díjas jelölt vagy, vagy pedig egy levágandó koca. :)
2021. máj. 7. 00:32
 24/26 anonim ***** válasza:
47%
mi ez a sok disznós párhuzam? :D valami fura perverziód van, kondás fiú? :D
2021. máj. 7. 00:43
 25/26 anonim ***** válasza:
94%
🍿🍿
2021. máj. 7. 00:46
 26/26 anonim ***** válasza:
44%
Így is van #22-es! Egy hét alatt felszed plusz 5 liter vizet, és ahogyan előző válaszaimban is írtam ha továbbra sem eszik akkor minden héten további 5 liter vizet és megint ott vagyunk az akvárium előtt!
2021. máj. 7. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!