Ha valaki egy hétig nem eszik majd utána elkezd enni de
még mindig többet éget mint eszik akkor is visszahízza?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki szólna, hogy ne csináljam: nem szeretném csinálni. Meg vagyok elégedve a súlyommal de mostanában elkezdett érdekelni ez a téma. Szóval ha valaki mondjuk egy hétig csak vizet iszik, víz böjtöl és lead mondjuk 4 kilót (ami főleg/csak víz) majd utána héten már elkezd enni viszont egy nap mondjuk éget 2000 kalóriát de csak 1000-et eszik akkor is visszahízza? Mert mindenhonnan azt hallom, hogy "jaj, ne csinálja senki mert utána a dupláját szedi vissza". De a fogyás lényege, hogy többet égess, mint amit beviszel szóval hiába kezdtél el enni egy hét után, akkor nem hízza vissza az ember, nem? Mert még mindig kalória deficitben vagy.
A probléma annyi volt a párbeszédben, hogy a kedvesen, de annál tájékozatlanabbul társalgó fél nem képes felfogni a különbséget aközött, hogy valaki hízik, vagy valakinek nő a súlya.
Amit én írtam, hogy hízni nem fog, de az elvesztett súly jelentős (NEM EGÉSZ) részét visszaszerzi.
Na ezt volt nehéz értelmezni, ami elég szomorú.
Egyébként a jó szülőanyád égeti magát :) köze nincs a témához, de jó nagyra nyitja az arcát :)
2021. máj. 6. 23:13
13/26 anonim válasza:
Aha. Szóval direkt beszéltél el mellette. Na mindegy.
Mivel egyikőnk sem tudja, hogy kivel beszélget (illetve én egy bunkóval), ezt a "köze nincs a témához" dolgot inkább hagyd.
2021. máj. 6. 23:29
14/26 anonim válasza:
Nem hízza vissza. Ha több kalóriát éget el, mint amennyit bevisz. NEM hízza vissza. Lehet itt atomfizikázni meg ki-be forgatni a szavakat, az a rohadt pecsenye akkor is 500 kalória lesz, akkor is, ha csak egyszer eszik ez a szerencsétlen kérdező. Okoskodó barmok. xD Ajánlom a kis kiszámolót, az 1. osztályososat, ilyen kék, hálós, vegyétek meg és tanuljatok meg számolni.
2021. máj. 6. 23:35
15/26 anonim válasza:
13# nem :)
2021. máj. 6. 23:35
16/26 anonim válasza:
PONTOSAN EZT MONDOM . Miből hízná vissza?? nem tud miből hízni!!
De a súlya vissza fog menni, mert a szénhidrát megfogja a vizet xD nehéz lehet elképzelni, de asszem 7-8. osztálytól kezdve van biosz. Majd te is odaérsz valamikor.
2021. máj. 6. 23:37
17/26 anonim válasza:
#16. Nem fogja meg a szénhidrát a vizet. Mivel megiszod a vizet, átmegy, a gyomorsav megöli a baktériumokat. Max a baktáriumok által adott fehérjéktől hízhatsz, nagyon-angyon minimálisan 1-2 grammot 1 héten át. Az aztán tényleg sok, öcsi. Rendszeresen futok, minden reggel, 76 kiló vagyok, és 145-ről sikerült lefogynom, csupán azzal, hogy nem eszek, és halálra dolgoztattam direkt magam, hétvégén pedig futok. És kevesebbet eszek. Mivel a semmiből nem lesz valami. Nehogy te akard megmagyarázni, hogy a kérdező hízni fog, ha nem eszik.. xd mert akkor beíratlak egy laposföld hívő csoportba., és ott meglátjuk mit tudsz. Udvari bolond.
2021. máj. 6. 23:40
18/26 anonim válasza:
Kb. képzeld el úgy, mint egy szivacsot. Azt gondolom már láttál. Száraz a szivacs, kicsi a súlya. vizes a szivacs, térfogatra nem nőtt (nem hízott), de a tömege az nagyobb lett. MAGIC
2021. máj. 6. 23:40
19/26 anonim válasza:
#18, akinek rossz a veséje, az így érzi magát, igen. De annak rossz a veséje. Meg sokat vizel, meg sokat szarik. Érted. Kiadod. A szivacs nem szarik. A mosdószivacs.
2021. máj. 6. 23:42
20/26 anonim válasza:
#18 Még mindig arról beszélünk, hogy a semmiből nem lesz valami. Mert az okfejtésed alapján egy baktériumból is vízilovat nevelhetnénk. Gyerekes álom. Ülj vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!