Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha valaki egy hétig nem eszik...

Ha valaki egy hétig nem eszik majd utána elkezd enni de még mindig többet éget mint eszik akkor is visszahízza?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki szólna, hogy ne csináljam: nem szeretném csinálni. Meg vagyok elégedve a súlyommal de mostanában elkezdett érdekelni ez a téma. Szóval ha valaki mondjuk egy hétig csak vizet iszik, víz böjtöl és lead mondjuk 4 kilót (ami főleg/csak víz) majd utána héten már elkezd enni viszont egy nap mondjuk éget 2000 kalóriát de csak 1000-et eszik akkor is visszahízza? Mert mindenhonnan azt hallom, hogy "jaj, ne csinálja senki mert utána a dupláját szedi vissza". De a fogyás lényege, hogy többet égess, mint amit beviszel szóval hiába kezdtél el enni egy hét után, akkor nem hízza vissza az ember, nem? Mert még mindig kalória deficitben vagy.

2021. máj. 6. 13:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
mInŐsÍtHeTeLeN sTíLuS
2021. máj. 6. 23:11
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

A probléma annyi volt a párbeszédben, hogy a kedvesen, de annál tájékozatlanabbul társalgó fél nem képes felfogni a különbséget aközött, hogy valaki hízik, vagy valakinek nő a súlya.

Amit én írtam, hogy hízni nem fog, de az elvesztett súly jelentős (NEM EGÉSZ) részét visszaszerzi.

Na ezt volt nehéz értelmezni, ami elég szomorú.

Egyébként a jó szülőanyád égeti magát :) köze nincs a témához, de jó nagyra nyitja az arcát :)

2021. máj. 6. 23:13
 13/26 anonim ***** válasza:
43%

Aha. Szóval direkt beszéltél el mellette. Na mindegy.

Mivel egyikőnk sem tudja, hogy kivel beszélget (illetve én egy bunkóval), ezt a "köze nincs a témához" dolgot inkább hagyd.

2021. máj. 6. 23:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem hízza vissza. Ha több kalóriát éget el, mint amennyit bevisz. NEM hízza vissza. Lehet itt atomfizikázni meg ki-be forgatni a szavakat, az a rohadt pecsenye akkor is 500 kalória lesz, akkor is, ha csak egyszer eszik ez a szerencsétlen kérdező. Okoskodó barmok. xD Ajánlom a kis kiszámolót, az 1. osztályososat, ilyen kék, hálós, vegyétek meg és tanuljatok meg számolni.
2021. máj. 6. 23:35
 15/26 anonim ***** válasza:
13# nem :)
2021. máj. 6. 23:35
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

PONTOSAN EZT MONDOM . Miből hízná vissza?? nem tud miből hízni!!

De a súlya vissza fog menni, mert a szénhidrát megfogja a vizet xD nehéz lehet elképzelni, de asszem 7-8. osztálytól kezdve van biosz. Majd te is odaérsz valamikor.

2021. máj. 6. 23:37
 17/26 anonim ***** válasza:
35%
#16. Nem fogja meg a szénhidrát a vizet. Mivel megiszod a vizet, átmegy, a gyomorsav megöli a baktériumokat. Max a baktáriumok által adott fehérjéktől hízhatsz, nagyon-angyon minimálisan 1-2 grammot 1 héten át. Az aztán tényleg sok, öcsi. Rendszeresen futok, minden reggel, 76 kiló vagyok, és 145-ről sikerült lefogynom, csupán azzal, hogy nem eszek, és halálra dolgoztattam direkt magam, hétvégén pedig futok. És kevesebbet eszek. Mivel a semmiből nem lesz valami. Nehogy te akard megmagyarázni, hogy a kérdező hízni fog, ha nem eszik.. xd mert akkor beíratlak egy laposföld hívő csoportba., és ott meglátjuk mit tudsz. Udvari bolond.
2021. máj. 6. 23:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Kb. képzeld el úgy, mint egy szivacsot. Azt gondolom már láttál. Száraz a szivacs, kicsi a súlya. vizes a szivacs, térfogatra nem nőtt (nem hízott), de a tömege az nagyobb lett. MAGIC
2021. máj. 6. 23:40
 19/26 anonim ***** válasza:
6%
#18, akinek rossz a veséje, az így érzi magát, igen. De annak rossz a veséje. Meg sokat vizel, meg sokat szarik. Érted. Kiadod. A szivacs nem szarik. A mosdószivacs.
2021. máj. 6. 23:42
 20/26 anonim ***** válasza:
8%
#18 Még mindig arról beszélünk, hogy a semmiből nem lesz valami. Mert az okfejtésed alapján egy baktériumból is vízilovat nevelhetnénk. Gyerekes álom. Ülj vissza.
2021. máj. 6. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!