Ha egy hétig “éheztetem” magam ilyen esetben, az célravezető lehet?
Menne le, igen, csak egyrészt nem egészséges, másrészt amint újra normálisan eszel, azonnal visszajönnek a kilók.
Ha tartósan szeretnél fogyni, és közben nem szeretnél levert, fáradt, hiánybetegségektől szenvedő lenni, akkor olyan heti fél-egy kiló az ideális.
2 es 10 kiló/liter vizet képes elraktározni +ban a szervezet? Nekem valamiért hihetetlennek tűnik.
Amúgy kérdező attól függ mi a célod. Ha beéred sorvadással azaz izomból való fogyás stb. akkor célravezető.
Ha viszont az a célod hogy zsírból fogyj és ne legyél alultáplált vitaminokban,ásványi anyagokban stb. akkor már nem annyira.
Egyik kollégám kb 2 hét alatt hízott 15kgt (karácsony).
Megkérdeztük hogy sikerült neki.
Semmi mozgás (szokásos - munka) és mindent zabált szokásos ünnepi kaják,sütikék + cukros italok.
Nem hazudok, nagyon sokat ettem! 3x olyan nagy adagokat, mint amiket szoktam és kb. egész nap. Óriási étvágynövekedés volt a mellékhatása. Kutatások szerint alapjáraton segíti ez a gyógyszer a táplálék elraktározását.
Tudom, hogy nem egészséges, sose gondoltam, hogy egyszer ez eszembe is jut, de nem látok most más kiutat. Nekem már az is jó lenne, ha 2 kg-t le tudnék adni. :(
Mi se akartuk elhinni. Meg se mértük (amúgy se tudtuk az eredeti súlyát) tehát bemondásra elhittük a + 14 egész valahány kilót. Viszont úgy odagyűlt nagy része a "gyomrára" hogy úgy nézett ki mintha terhes lenne. Hozzá teszem egy kb 160 cm-es férfi az illető.
Amúgy 7 es (Kérdező) Nem csak az egészségi részével van a gond hanem azzal is hogy nem tartható az állapot. Vissza fog csapni a szervezeted és csak még jobban meghízol. + Amit fogysz annak is egy része az izmodból fog lefogyni.
Azt se említetted hogy mióta diétázol hogyan mit és mennyit sportolsz/eszel. Az is lehet (ez a jobbik eset) hogy csak az étrended a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!