Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan lehet a legkönnyebben...

Hogyan lehet a legkönnyebben leadni 3 kilót?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom, mennyit és mit kellene ennem hozzá. Egyelőre csak kevesebbet eszek kicsit, mint szoktam.

Mindent szoktam enni, nagyon sok egészséges dolgot is, viszont az a problémám, hogy nehezen tartom a kontrollt, főleg, ha unatkozom/rossz kedvem van,ezért drasztikus megszorítások nem működnek nálam.

A mozgás megvan, heti 4x 40 perc torna, plusz több óra séta.

173 cm vagyok, és 60-61 kiló.

Esetleg valakinek ötlet/tapasztalat?

2021. ápr. 27. 13:18
 1/7 anonim válasza:
6%
Amennyiben bélférges vagy nagyon egyszerű, de nem ajánlom.
2021. ápr. 27. 13:24
 2/7 anonim válasza:
64%

teljesen normális a súlyod.

Neked nem kell leadnod 3 kilót. Esetleg ha mégis másképp gondolod, keress fel egy pszichiátert. Nem viccelek.

2021. ápr. 27. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg egészséges súlyban vagy (pár centivel vagyok nálad magasabb aztán több mint húsz kilóval több, na nekem kéne fogynom, de nem csak három kilót :D).

Miért szeretnél fogyni?

Egyébként kalóriadeficittel a leghatásosabb, de tényleg érdekel az oka.

2021. ápr. 27. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Kapd el a koronavírust. Nekem 5 kiló lement 10 nap alatt, amíg beteg voltam.
2021. ápr. 27. 14:43
 5/7 A kérdező kommentje:
3-as, tudom, hogy normális a súlyom, de 58 kiló is még normális lenne, és amikor annyi voltam, iszonyat csinos voltam. Most mindenem pont egy picit vastagabb, mint szeretném. :/
2021. ápr. 27. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

3 kiló nem oszt nem szoroz. Visszasírod majd ezt a 60-61 kilót, ha ezen a 3 kilón problémázol, és emiatt sanyargatni kezded magad, aztán amint picit többet eszel ( mert úgysem sokáig kibírható ha túl keveset eszel), visszahízod a dupláját.

Egy 173 centis 57-58 kilós csontváz minden, csak nem csinos.

Ajánlatos lenne pszichológust felkeresni, mert gyanús, hogy kezdődő testképzavarod van.

2021. ápr. 27. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem bántani szeretnélek, de kérlek kérdezd meg a szüleid/ barataid őszinte véleményét erről. Ezt csak azért mondom mert talán ők azok akiknek hinni fogsz ha tükröt tartanak eléd.

Szerintem nem kell fogynod..sőt!

2021. ápr. 28. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!