Hogyan lehet a legkönnyebben leadni 3 kilót?
Nem igazán tudom, mennyit és mit kellene ennem hozzá. Egyelőre csak kevesebbet eszek kicsit, mint szoktam.
Mindent szoktam enni, nagyon sok egészséges dolgot is, viszont az a problémám, hogy nehezen tartom a kontrollt, főleg, ha unatkozom/rossz kedvem van,ezért drasztikus megszorítások nem működnek nálam.
A mozgás megvan, heti 4x 40 perc torna, plusz több óra séta.
173 cm vagyok, és 60-61 kiló.
Esetleg valakinek ötlet/tapasztalat?
teljesen normális a súlyod.
Neked nem kell leadnod 3 kilót. Esetleg ha mégis másképp gondolod, keress fel egy pszichiátert. Nem viccelek.
Tényleg egészséges súlyban vagy (pár centivel vagyok nálad magasabb aztán több mint húsz kilóval több, na nekem kéne fogynom, de nem csak három kilót :D).
Miért szeretnél fogyni?
Egyébként kalóriadeficittel a leghatásosabb, de tényleg érdekel az oka.
3 kiló nem oszt nem szoroz. Visszasírod majd ezt a 60-61 kilót, ha ezen a 3 kilón problémázol, és emiatt sanyargatni kezded magad, aztán amint picit többet eszel ( mert úgysem sokáig kibírható ha túl keveset eszel), visszahízod a dupláját.
Egy 173 centis 57-58 kilós csontváz minden, csak nem csinos.
Ajánlatos lenne pszichológust felkeresni, mert gyanús, hogy kezdődő testképzavarod van.
Én nem bántani szeretnélek, de kérlek kérdezd meg a szüleid/ barataid őszinte véleményét erről. Ezt csak azért mondom mert talán ők azok akiknek hinni fogsz ha tükröt tartanak eléd.
Szerintem nem kell fogynod..sőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!